ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.: Στήριξη του Νοσοκομείου Δράμας

Η εταιρεία ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα της εξέλιξης της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας, προχωρά στην έμπρακτη στήριξη του Νοσοκομείου Δράμας.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει ήδη προμηθευτεί και προσφέρει στο Νοσοκομείο Δράμας, τον απαιτούμενο εξοπλισμό για την λειτουργία του RT-PCR (σύστημα για την μοριακή ανίχνευση του COVID 19) με συνολικό κόστος €44.000.

Η Αντιπρόεδρος της ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., κα Ιουλία Χαϊδά, δήλωσε σχετικά: «Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τη χώρα μας, είναι απαραίτητη η συστράτευση όλων μας. Ανήκουμε σε έναν από τους κλάδους που πλήττεται σημαντικά από τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας, ωστόσο αυτές τις ώρες πολυτιμότερο όλων είναι η υγεία μας. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που μπορούμε να προσφέρουμε τη βοήθεια μας, στο βαθμό που μας αναλογεί, στηρίζοντας το Νοσοκομείο της Δράμας. Η σκέψη μας είναι κοντά στους ασθενείς με COVID19 και στους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Δράμας, αλλά και όλων των νοσοκομείων της χώρα μας. Ευχόμαστε όλο αυτό που περνάμε, σύντομα να αποτελέσει μια θλιβερή ανάμνηση».