Η WIND φωτίζει την καρδιά της Αθήνας

Η WIND φέτος τα Χριστούγεννα προσκαλεί όλους τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης, στην πιο φωτεινή πλατεία, το Σύνταγμα, για ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα.

Ως  μεγάλος χορηγός των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων, η WIND φέρνει στην πλατεία Συντάγματος ένα μοναδικό παγοδρόμιο 200τμ. για Δωρεάν απεριόριστες βόλτες καθώς και το Χριστουγεννιάτικο Photorama, μία διαδραστική εμπειρία, όπου μέσα σε έναν εντυπωσιακό θόλο, 40 smartphones απαθανατίζουν τις στιγμές των επισκεπτών του ενώ με το ταχύτατο 3G δίκτυο της WIND δημιουργείται ένα εντυπωσιακό video 360º που ανεβαίνει άμεσα στο YouTube και αποστέλλεται με email. Επιπλέον, ένα σπίτι με δραστηριότητες για τα παιδιά και τον Άγιο Βασίλη της WIND είναι έτοιμο και μας υποδέχεται όλους.

Παράλληλα, μουσικές εκδηλώσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα, εκπαιδευτικά προγράμματα, εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, παραμύθια, θεατρικές παραστάσεις, εμψυχωτές, κλόουν, ακροβάτες, ζογκλέρ, κάλαντα και πολλές άλλες εκπλήξεις περιλαμβάνει το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου μέχρι τις 5 Ιανουαρίου. Σημαντική είναι και η παρουσία των 18 φορέων στην πλατεία με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επισκεπτών και κυρίως την ενδυνάμωση της έννοιας της αλληλεγγύης.

Η WIND στηρίζει τις ενέργειες του Δήμου Αθηναίων συμβάλλοντας στη δημιουργία γιορτινής ατμόσφαιρας στο κέντρο της πόλης, μεταμορφώνοντας 4 κεντρικές πλατείες με συναυλίες, 26 γειτονιές και 13 πολιτιστικά κέντρα. Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρεία υποστηρίζει συνολικά 550 καλλιτέχνες, και 200 παιδαγωγούς σε ειδικές ενέργειες για τα μικρά παιδιά.

Για περισσότερη ενημέρωση σχετικά με τις χριστουγεννιάτικες δράσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.christmasinathens.gr  και τη σελίδα του Δήμου Αθηνών στο facebook: «Η Αθήνα γιορτάζει» www.facebook.com/christmasinathens2011.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ