Μασούτης & P&G, δίπλα σε κάθε οικογένεια!

Η εταιρεία Μασούτης και η P&G, σε συνεργασία με την ένωση «Μαζί, για το παιδί» συνεργάστηκαν σε μια πολύ σημαντική ενέργεια για οικογένειες που έχουν ανάγκη υποστήριξης.

Από 18/11/2020 έως και τις 7/12/2020 με την αγορά προϊόντων P&G σε μοναδικές προσφορές έως και 1+1 δώρο, αποκλειστικά από τα καταστήματα Μασούτης και από το e-shop Μασούτης, οι καταναλωτές μπορούν να έχουν συμμετοχή στην προσπάθεια να προσφερθεί ψυχολογική υποστήριξη σε 500 μονογονεϊκές οικογένειες, μέσω της Γραμμής 11525, της ένωσης «Μαζί, για το παιδί»!

Με αυτόν τον τρόπο, έμπρακτα θα προσφερθεί βοήθεια και συμπαράσταση σε μονογονεϊκές οικογένειες που περιλαμβάνει: 12 τηλεφωνικές συνεδρίες ανά ωφελούμενο, 8 προσωπικές δια ζώσης συνεδρίες ανά ωφελούμενο, 3 ομαδικές συνεδρίες 8 ωφελούμενων μονογονέων και 4 ψυχοεκπαιδευτικά σεμινάρια των 40-50 ωφελουμένων. Παράλληλα, θα προσφερθούν στις οικογένειες περισσότερα από 2.000 προϊόντα P&G για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών τους, με σκοπό την στήριξη και την ενδυνάμωσή τους. Η συμμετοχή των καταναλωτών στην ενέργεια είναι συγκινητική και αυτό αποτελεί μια ένδειξη ότι υπάρχει κοινωνική ευαισθησία και όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Γιατί, οικογένεια είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πάντα εδώ για σένα… όποια κι αν είναι η σύνθεσή της.