SAP: Συνεργασία με τη ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

    Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η SAP καλύπτει τις ανάγκες σε είδη πληροφορικής 11 σχολείων του Δήμου Ορεστιάδας και προσκαλεί τους υπαλλήλους της να συμμετέχουν στη συγκέντρωση ρούχων και παιχνιδιών για τα παιδιά στο Αναρρωτήριο Πεντέλης.

    Συγκεκριμένα, μέσω των δράσεων της εταιρείας που κλιμακώνονται αυτήν την εβδομάδα και σε συνεργασία με τον ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, η SAP διευκολύνει την πρόσβαση στην πληροφορική για 11 σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ορεστιάδας.  Σε αυτό το πλαίσιο και βάσει των αναγκών που έχουν καταγραφεί από το κάθε σχολείο, η SAP διαθέτει 11 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, 3 laptop, 6 πολυμηχανήματα, 5 φωτοτυπικά μηχανήματα, εκτυπωτικό υλικό, μελάνια, toner, γραφική ύλη κλπ.

    Παράλληλα, η SAP για την περίοδο των Χριστουγέννων προσκαλεί τους υπαλλήλους της να συμμετέχουν στη συγκέντρωση ρούχων και παιχνιδιών για τα παιδιά του Αναρρωτηρίου Πεντέλης, το οποίο περιθάλπτει βρέφη και νήπια που χρήζουν κοινωνικής φροντίδας, προστασίας και αποκατάστασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση της εταιρείας έχει δεσμευθεί για τον τριπλασιασμό των ειδών που θα συγκεντρωθούν, τα οποία στη συνέχεια θα παραδοθούν στους υπευθύνους του ιδρύματος.

    Όπως δηλώνει η κα Αλεξάνδρα Κοκκίνη, COO Director της εταιρείας: «Οι δράσεις υπέρ της κοινωνικής συνοχής αποτελούν πυλώνα της ΕΚΕ για τη SAP. Η συνεργασία με τα σχολεία της Ορεστιάδας μας δίνει χαρά καθώς γινόμαστε αρωγοί στη σύνδεση των μαθητών με τον χώρο της πληροφορικής. Παράλληλα υποστηρίζουμε ως ομάδα τα παιδιά που φιλοξενεί το Αναρρωτήριο Πεντέλης και το κέντρο Βρεφών η Μητέρα προσπαθώντας να κάνουμε τον κόσμο τους πιο όμορφο».

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ