Bwin: Παίζει υπεύθυνα με τον Κώστα Σλούκα!

Στο πλαίσιο της στρατηγικής κοινωνικής υπευθυνότητας που ακολουθεί πιστά, η bwin παρουσίασε ένα πρωτότυπο διαφημιστικό σποτ για το Υπεύθυνο Παιχνίδι, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Κώστας Σλούκας.

Την περίοδο της καραντίνας, με τον κόσμο να μένει κλεισμένος στο σπίτι, η bwin, ένα από τα μεγαλύτερα gaming brands στον κόσμο, εστίασε ακόμα περισσότερο στο Υπεύθυνο Παιχνίδι. Στη συνέχεια, παρουσίασε τη νέα παγκόσμια στρατηγική επτά σημείων που ακολουθεί, προκειμένου να προστατεύσει τους παίκτες και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Συγκεκριμένα, η bwin ξεκινά από την κατανόηση του προβλήματος και την παροχή ενδεδειγμένων λύσεων, συνεχίζει με την εκπαίδευση των βασικών ενδιαφερόμενων, την προώθηση υπεύθυνων προσεγγίσεων και την εμψύχωση των παικτών, ενώ η στρατηγική της εστιάζει στη χρηματοδότηση της θεραπείας για εκείνους που έχουν ανάγκη, στην προάσπιση του υπεύθυνου σχεδιασμού προϊόντος και στην προώθηση αλλαγής νοοτροπίας εντός της εταιρείας. Στο πλαίσιο, λοιπόν αυτής της στρατηγικής, δημιούργησε σε συνεργασία με τη δημιουργική ομάδα της Frank & Fame και με τη Filmiki, ένα διαφημιστικό σποτ που κάνει τη διαφορά.

Το διαφημιστικό ξεκινά με τον κοινωνικά ευαισθητοποιημένο διεθνή γκαρντ να προσπαθεί να βάλει το πιο κρίσιμο καλάθι της καριέρας του με μια μπάλα… του μπόουλινγκ! Ο Σλούκας σουτάρει αλλά, όπως είναι φυσικό, η μπάλα ταξιδεύει για λίγο στον αέρα και στη συνέχεια προσγειώνεται στο παρκέ και το συντρίβει! Ο παίκτης και ο κόσμος παγώνουν, γνωρίζοντας ωστόσο πως το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο. Ο παρουσιαστής στέκεται έπειτα δίπλα στον αθλητή και τονίζει: «Εμείς πάντως στην bwin, ξέρουμε ότι παίζοντας παράλογα, δεν κέρδισε ποτέ κανείς». Το σποτ κλείνει με το logo του brand και το μότο που εκπορεύεται από τη στρατηγική του. bwin: φανατικός υποστηρικτής του Υπεύθυνου Παιχνιδιού.

«Ο αθλητισμός είναι χαρά και διασκέδαση, αρκεί σύμβουλός μας να είναι πάντα η λογική.  Έχω μάθει μέσα από το μπάσκετ να λειτουργώ για το καλό του συνόλου και να μην παρασύρομαι από τον ενθουσιασμό μου. Μια βεβιασμένη και εκτός λογικής προσπάθεια μπορεί να κοστίσει, όχι μόνο σε εμένα αλλά και στην ομάδα μου, το στόχο της. Ως ambassador της bwin αναφορικά με την Κοινωνική Ευθύνη, θέλω να περάσω το εξής μήνυμα: Παίζουμε, διασκεδάζουμε, κερδίζουμε, χάνουμε, αλλά πάντα με σεβασμό και ασφάλεια. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μεγάλη χορηγό εταιρεία του Ολυμπιακού για την τιμή που μου κάνει», υποστήριξε ο Κώστας Σλούκας.

Εκ μέρους της bwin, η διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, Ιωάννα Μπερίου, τόνισε: «Για όλους εμάς, ο σεβασμός στον παίκτη αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αξία και έχουμε επενδύσει πολύ σ΄ αυτό, έτσι ώστε όλοι να διασκεδάζουν με ασφάλεια. Στο πλαίσιο αυτό, καλωσορίζουμε τον ambassador του υπευθύνου παιχνιδιού, Κώστα Σλούκα, νέο παίκτη του Ολυμπιακού, και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό που θα πρεσβεύει. Θα συνεχίσουμε δυναμικά την υπεύθυνη ενημέρωση για τον ορθό τρόπο διασκέδασης στην bwin».