«Αναζητώντας τα Χριστούγεννα»

Χριστουγεννιάτικη συναυλία, με τίτλο «Αναζητώντας τα Χριστούγεννα» διοργανώνει την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:00 η Μικτή Χορωδία ΟΤΕ Αθηνών στην Α’ Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία Αθηνών (Αμαλίας 50, 105 58 Αθήνα).

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με τη στήριξη του Ομίλου ΟΤΕ για την οικονομική ενίσχυση του φορέα «Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού», που στηρίζει 1200 παιδιά που φοιτούν σε οκτώ Δημοτικά και δύο Νηπιαγωγεία της περιοχής του Σταθμού Λαρίσης.

Στην μουσική αυτή αναζήτηση, εκτός από τη Μικτή Χορωδία ΟΤΕ Αθηνών, που θα παρουσιάσει γνωστές Ελληνικές και διεθνείς Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, θα συμμετέχουν παιδιά από το 16ο Γυμνάσιο Αθηνών καθώς και παιδιά από το “Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού”.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διαβαστούν κείμενα από το βιβλίο «Πού πήγαν τα Χριστούγεννα» του Βαγγέλη Ηλιόπουλου βοηθώντας μικρούς και μεγάλους να συμπράξουν στην αναζήτηση του μηνύματος των Χριστουγέννων εκφράζοντας, μέσα από τη μουσική, την Αγάπη και την Προσφορά για τον συνάνθρωπο.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, ο Όμιλος ΟΤΕ αναπτύσσει συστηματικά δράσεις και πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην υποστήριξη των παιδιών και νέων, οι οποίοι ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Σημειώνεται πως η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ