Η Pfizer Hellas δίπλα στον ΠΑΟ ΑμεΑ

Η Pfizer Hellas στηρίζει τις προσπάθειες του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου Ατόμων με Αναπηρία (Π.Α.Ο. ΑμεΑ) για την κοινωνικοποίηση ατόμων με κινητικά προβλήματα μέσω του αθλητισμού, υλοποιώντας πρόσφατα χορηγία προς την ομάδα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο.

Πρόκειται για ακόμα μια ενέργεια της εταιρείας με στόχο την ανάδειξη της σημασίας και την προώθηση της διαφορετικότητας, καθώς και την κοινωνική ένταξη των ατόμων με ειδικές δεξιότητες, η οποία θα καλύψει τα έξοδα διαμονής των αθλητών της ομάδας καλαθοσφαίρισης στην Αθήνα, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην Εθνική Κατηγορία της Α1 του πρωταθλήματος ΟΣΕΚΑ 2020-2021, όταν λήξει η αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων που επεβλήθη λόγω της πανδημίας.

Ο Π.Α.Ο. ΑμεΑ έχει, πέραν της Καλαθοσφαίρισης, εκπροσώπηση στα αθλήματα της Ξιφασκίας, Ποδηλασίας, Σκοποβολής, Πινγκ-Πονγκ, Κολύμβησης, Τοξοβολίας και Άρσης Βαρών, προσφέροντας στα μέλη του τη δυνατότητα άθλησης, δίπλα σε καταξιωμένους κι έμπειρους στο χώρο προπονητές.

Η κα. Λία Μπερτσιάδου, Inflammation & Immunology Lead της Pfizer Hellas και επικεφαλής της ομάδας «Diversity & Inclusion, Action!», δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά εγκαινιάζουμε τη συνεργασία μας με τον ΠΑΟ ΑμεΑ, επιβεβαιώνοντας τον κοινό μας στόχο: να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα να καταλάβουν τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους, να ενταχθούν όσο το δυνατόν πιο ομαλά στην κοινότητα και όλοι μαζί να μεταδώσουμε το μήνυμα μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. Ελπίζουμε αυτή η ξεχωριστή ιδέα να αποτελέσει παράδειγμα για τη δημιουργία ακόμα περισσότερων ομάδων και την αύξηση των αθλητών που συμμετέχουν».