ΑΧΑ Ασφαλιστική: «Κουτιά Αγάπης» για το ίδρυμα Αδελφότης Αγία Άννα

    Η Εθελοντική Ομάδα της ΑΧΑ, λαμβάνοντας υπόψη το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που βιώνουμε, αποφάσισε να εγκαταστήσει στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας «Κουτιά Αγάπης», προσκαλώντας με αυτό τον τρόπο τους ανθρώπους της να χαρίσουν ρούχα, παιχνίδια, βιβλία, σχολικά είδη, ειδή προσωπικής υγιεινής και άλλα μη ευπαθή προϊόντα, σε όσους τα χρειάζονται.

    Τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας, αφού ήρθαν σε επαφή με αρκετά Ιδρύματα και μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς, ώστε τα αντικείμενα να προσφερθούν σε όσους τα έχουν ανάγκη, κατέληξαν στο ίδρυμα Αδελφότης Αγία Άννα.

    Πρόσφατα η κυρία Άννα Μανιάτη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, και οι υπεύθυνες για τη συγκεκριμένη δράση κ.κ. Μαρία Γιαννουσά και Μαρία Κόντου επισκέφτηκαν το χώρο του ορφανοτροφείου και γνώρισαν τον πρόεδρό του κ. Στεργίου. Το ίδρυμα φιλοξενεί 25 κορίτσια ηλικίας 3-18 χρονών, τα οποία προέρχονται από οικονομικά άπορες οικογένειες, οικογένειες με κοινωνικά προβλήματα ή είναι ορφανά.  Στα 40 χρόνια λειτουργίας τους έχει εξασφαλίσει στέγη, διατροφή, ένδυση, υγειονομική περίθαλψη και εκπαίδευση σε πάνω από 25 παιδιά.

    Τα είδη που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν στο ορφανοτροφείο την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ