Με θέρμη και ζεστασιά η Miele Hellas, υποδέχθηκε στο Miele Experience Center της Αθήνας, την Chef Ντίνα Νικολάου, μαζί τον ιδρυτή του έγκριτου γαστρονομικού οδηγού Gault & Millau, κ. Στυλιανό Γρηγοριάδη και τον βραβευμένο Pâtissier de l’année κ. Σπύρο Πεδιαδιτάκη (Ζαχαροπλάστη της Χρονιάς – βραβεία Gault & Millau 2020), για μια ημέρα που όλη θυμούνται «γλυκά».
Ο χώρος μέσα σε λίγες ώρες μύρισε άρωμα από μελομακάρονα με έναν στόχο πολύ υψηλό – τη δημιουργία 1000 μελομακάρονων, τα οποία προσφέρθηκαν στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, χαρίζοντάς τους χαρά και χαμόγελα.
Δράσεις ευγενούς σκοπού λαμβάνουν κάθε χρόνο χώρα από τη Miele Hellas, αλλά αυτή τη χρονιά η δράση μας έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς καταφέρνουμε να την υλοποιήσουμε κόντρα στις δυσκολίες της περιόδου και έχοντας την υποστήριξη διακεκριμένων ατόμων στον τομέα τους, υποκινούμενοι όλοι μας από τη χαρά που μας δίνει το αίσθημα της προσφοράς.
“When the world gets better, let’s just get better and better”. Miele. Immer Besser.