Ο easy 97,2 και το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό!

Ολοκληρώθηκε η ενέργεια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και του easy 97,2 κατά την οποία ένωσαν τις δυνάμεις τους με στόχο την πραγματοποίηση ακόμα περισσότερων ευχών για το 2021!

Κατά την διάρκεια των εορτών, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και ο easy 97,2 δημιούργησαν μια μάσκα προστασίας από τα μικρόβια με «εορταστική» διάθεση και με μήνυμα «Make-A-Wish. ΙΤ’S easy»

Τα έσοδα από τις αγορές των μασκών «Make-A-Wish. ΙΤ’S easy» , διατέθηκαν για την στήριξη ευχών παιδιών 3 έως 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε παιδί που νοσεί.  Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμεύονται να  εκπληρώνουν την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) λειτουργεί από το 1996 στη χώρα μας και είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Make-A-Wish. Από το 1996 που ιδρύθηκε έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.500 ευχές, ενώ περισσότερες από 140 έχουν εκπληρωθεί το 2020 παρά τους περιορισμούς λόγω Covid -19.

Η κινητοποίηση των ακροατών του easy 97,2 αλλά και των εργαζομένων του Ομίλου ANTENNA  ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, αγοράζοντας μάσκες  που φτιάχτηκαν με αγάπη, για καλό σκοπό! Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη, αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε όλοι και ευχόμαστε καλή χρονιά γεμάτη χαμόγελα!