Η Anytime της INTERAMERICAN δίπλα στα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος

H Anytime της INTERAMERICAN, η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα, επέλεξε να κλείσει τη δύσκολη χρονιά που πέρασε αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες προσφοράς και υποστήριξης προς το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα. Με τη συνεργασία του γνωστού chef Άκη Πετρετζίκη, ετοιμάστηκε ένα εορταστικό χριστουγεννιάτικο μενού αποκλειστικά για τα παιδιά του Ιδρύματος και τους ανθρώπους που τα φροντίζουν, το οποίο προσφέρθηκε κατά τη διάρκεια επίσκεψης των ανθρώπων της Anytime στο Ίδρυμα. Εκεί, τα παιδιά και οι εκπρόσωποι της διοίκησης του Ιδρύματος είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους ανθρώπους της Anytime για την ιστορία, τους στόχους και τις ανάγκες του Ιδρύματος. Η Anytime συνέδραμε οικονομικά το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του.

Παράλληλα, για να γίνει ευρέως γνωστό το έργο του Ιδρύματος, η Anytime οργάνωσε ένα ειδικό εορταστικό Christmas Live Event για τους 500.000 φίλους της στα Social Media, όπου εκεί ο κ. Πετρετζίκης παρουσίασε τη συνταγή του χριστουγεννιάτικου μενού που ετοίμασε για τα παιδιά του Ιδρύματος, μίλησε για το έργο και προέτρεψε τους θεατές να στηρίξουν και οι ίδιοι το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.

Με επιστολή του, ο πρόεδρος του Ιδρύματος, Φίλιππος Σκαραμαγκάς, ευχαρίστησε την Anytime για την έμπρακτη υποστήριξη και ουσιαστική συμβολή της στην ανατροφή και φροντίδα των 107 κοριτσιών του Ιδρύματος.

Επισημαίνεται ότι το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα και υποστήριξη σε κορίτσια ηλικίας από 6 ετών, που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα. Το Ίδρυμα παρέχει στέγη, εκπαίδευση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ηθική διαπαιδαγώγηση, συμβουλευτική και συναισθηματική υποστήριξη με τη βοήθεια κοινωνικών λειτουργών και ψυχολόγων, επιδιώκοντας να προστατεύσει τα παιδιά που το έχουν ανάγκη, προετοιμάζοντάς τα για το αύριο.