INTERAMERICAN: Στήριξη στο έργο της UNICEF

Για τέταρτη χρονιά η INTERAMERICAN ήταν η αποκλειστική χορηγός της διαπολιτισμικής γιορτής που οργανώνει σε ετήσια βάση, πριν τα Χριστούγεννα, η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF. Η εκδήλωση οργανώθηκε και φέτος με τη συνεργασία του Δήμου Αθηναίων στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς, όπου συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 700 παιδιά.

Στις ψυχαγωγικές δραστηριότητες και στα θεατρικά και μουσικά δρώμενα έλαβαν μέρος παιδιά από τις πιο ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της Αττικής: από ιδρύματα, από οικογένειες μεταναστών, απόρων, παιδιά με ειδικές ανάγκες, αλλά και από σχολεία και λύκεια υπογραμμίζοντας τον διαπολιτισμικό χαρακτήρα της γιορτής. Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα οργάνωσε το εργαστήρι του «Θεάτρου της Ημέρας».

Σκοπός της διαπολιτισμικής γιορτής είναι η αποδοχή της διαφορετικότητας χωρίς διακρίσεις, η αντιμετώπιση της περιθωριοποίησης, ο σεβασμός και η ανάδειξη των δικαιωμάτων κάθε παιδιού στην επιβίωση, την εκπαίδευση και ανάπτυξη, την υγεία, την προστασία από εγκατάλειψη, κακοποίηση και εκμετάλλευση. Ζήτημα προτεραιότητας στην έμπρακτη κοινωνική υπευθυνότητα της INTERAMERICAN χαρακτήρισε την πρωτοβουλία και τη σταθερή υποστήριξη που παρέχει η εταιρεία στην UNICEF ο Γιάννης Ρούντος, διευθυντής δημοσίων σχέσεων και ΕΚΕ της εταιρείας, ενώ ο Ηλίας Λυμπέρης, γενικός διευθυντής της Ελληνικής Επιτροπής UNICEF επεσήμανε ότι η διαπολιτισμική γιορτή αποτελεί «όχημα» του κοινού οράματος της INTERAMERICAN και της UNICEF για ένα καλύτερο αύριο, για όλα τα παιδιά του κόσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ