Perfetti Van Melle Hellas: Έλαβε την διάκριση Top Employer Greece 2021

Η Perfetti Van Melle Hellas ανακοίνωσε την ανάδειξή της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους Κορυφαίους Εργοδότες στην Ελλάδα (και στην Ευρώπη) από τον ανεξάρτητο παγκόσμιο οργανισμό Top Employers Institute που έχει έδρα στο Amsterdam.

Η PVM είναι η Εταιρεία που φέρνει στο καταναλωτές τα αγαπημένα και διαχρονικά brands Mentos, Chupa Chups, Vivident κ.ά. Η διάκριση Top Employer για έναν οργανισμό, δείχνει τη δέσμευση του για ένα καλύτερο κόσμο της εργασίας μέσα από την υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών HR και πολιτικών για τους εργαζομένους. Η Έρευνα του Top Employers Institute εστιάζει σε περιοχές όπως People Strategy, Work Environment, Talent Acquisition, Learning, Well-being and Diversity & Inclusion κ.ά.Όπως σημειώνει η εταιρία, εργάζεται στοχευμένα και μεθοδικά τα τελευταία χρόνια για την αναβάθμιση του εργασιακού της περιβάλλοντος και τη συνεχή ενίσχυση της ικανοποίησης των ανθρώπων της από την εργασία τους. Έχει δημιουργήσει μία επιτυχημένη και συνεκτική ομάδα στην οποία ευδοκιμεί η απόλυτα ανοιχτή , δομημένη και αμφίδρομη επικοινωνία μέσω της οποίας διασφαλίζεται η συλλογή των απόψεων όλων ανεξαιρέτως των εργαζομένων.

Έχει την τύχη , την χαρά και την ικανότητα να διαθέτει πολλούς εργαζομένους με επιτυχημένη διαδρομή δεκαετιών και υψηλό δείκτη δέσμευσης προς την Εταιρεία , ενώ παράλληλα συνεχώς εμπλουτίζει το ανθρώπινο δυναμικό με νέες συνεργασίες που προσθέτουν εμπειρία , δεξιότητες και νέες οπτικές στον τρόπο δουλειάς της. Με συνέπεια επενδύει στην ανάπτυξη προσφέροντας την ευκαιρία σε αρκετούς συνεργάτες της να εξελιχθούν και να αναλάβουν ρόλους Managers, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε προγράμματα εκπαίδευσης αλλά και όλα τα απαραίτητα εργαλεία (όπως mentoring) ώστε να είναι επιτυχημένοι στο νέο τους ρόλο και συνεχώς να αναπτύσσουν δεξιότητες και συμπεριφορές.

Η πρόκληση της Πανδημίας τη βρίσκει ακόμη πιο δυνατή καθώς όλοι οι συνεργάτες της παρέμειναν όλο αυτό το διάστημα ενεργοί αλλά ταυτόχρονα ασφαλείς και υγιείς. Η Εταιρεία από την πλευρά της πέτυχε όχι μόνο τη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας αλλά και την υλοποίηση του αρχικού προγραμματισμού της σε ότι αφορά τα προγράμματα αμοιβών και παροχών. Η διάκριση Top Employer Greece 2021 δίνει την ευκαιρία στην Perfetti Van Melle Hellas να θέσει ακόμη πιο υψηλούς στόχους ώστε να καθιερωθεί ως ένα εργασιακό περιβάλλον που δίνει αξία στους συνεργάτες του και αποτελεί προορισμό για ικανούς και φιλόδοξους υποψηφίους.