AMSTEL: «Το ποδόσφαιρο μοιράζεται την αγάπη»

    Το μήνυμα «Το ποδόσφαιρο μοιράζεται την αγάπη» βρήκε ως αποδέκτες τα παιδιά και τους νέους 13 ιδρυμάτων και κοινωφελών οργανισμών απ’ όλη τη χώρα, στη φιλανθρωπική εκδήλωση που οργάνωσαν το μεσημέρι της Πέμπτης 20/12/2012 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ε.Π.Ο. στο Πάρκο Γουδή η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Εθνική Ομάδα Ανδρών.

    Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο., Γιώργος Σαρρής, καθώς επίσης τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και συμμετείχαν ενεργά ο τεχνικός διευθυντής Εθνικών Ομάδων, Τάκης Φύσσας, ο συνεργάτης του κ. Σάντος Λεωνίδας Βοκολος, διεθνείς ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ανδρών, όπως ο Φάνης Γκέκας, ο  Ελίνι Δημούτσος, ο  Βασίλης Τοροσίδης και ο Χάρης Μαυρίας.

    Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που ανέλαβαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ανδρών να ενισχύσουν οικονομικά τα συγκεκριμένα ιδρύματα και κοινωφελείς οργανισμούς, συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό έργο που έχουν επιδείξει τα τελευταία χρόνια με αντίστοιχες ενέργειες.

    Αρωγός της φιλανθρωπικής εκδήλωσης ήταν η Amstel, Υπερήφανος Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου. Στο πλαίσιο της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας, η Amstel επέλεξε να ενισχυθεί οικονομικά από την Εθνική Ομάδα το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας «Το Εργαστήρι» – Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι νέοι που απασχολούνται δημιουργικά στο «Εργαστήρι» απόλαυσαν τον αγώνα της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών και είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε φιλικό αγώνα με τους διεθνείς παίκτες της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου! Στη συνέχεια, ο διεθνής ποδοσφαιριστής Βασίλης Τοροσίδης, μαζί με τον Δημήτρη Καρδασιλάρη, Marketing Manager της Amstel, παρέδωσαν στον εκπρόσωπο του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού, Γιώργο Δημητρίου, την χρηματική επιταγή για την οικονομική ενίσχυση του φορέα.

    Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους παίκτες της Εθνικής ποδοσφαίρου να υπογράφουν αυτόγραφα γεμίζοντας χαρά όλους τους νέους που παρευρέθηκαν στην αθλητική αλλά άκρως γιορτινή αυτή εκδήλωση.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ