Βιώσιμη παραγωγικότητα και εξαιρετική απόδοση στην τελευταία προσθήκη οθονών της Philips B

Μία από τις πιο πράσινες οθόνες της σειράς B Line της Philips είναι εδώ: η Philips 242B1G (23,8″ / 60,5 εκ. διαγ.) έχει σχεδιαστεί για βιώσιμη παραγωγικότητα και απευθύνεται σε επαγγελματίες με οικολογική συνείδηση.

Αυτή η φιλική προς το περιβάλλον οθόνη προσφέρει ένα νέο επίπεδο εξοικονόμησης ενέργειας παράλληλα με την ευκολία χρήσης και την οπτική άνεση (το IPS panel παρέχει εικόνες με πλήρη χρώματα και ευρείες γωνίες θέασης), εξασφαλίζοντας μέγιστη απόδοση κάθε μέρα με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Ενεργειακά αποδοτική παραγωγικότητα

Η νέα Philips 242B1G προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας χάρη στον εξαιρετικό ενεργειακά αποδοτικό σχεδιασμό που κάνει αυτό το μοντέλο τέλειο ακόμα και για πολύπλοκα στησίματα. Πιο συγκεκριμένα, τα αποδοτικά χαρακτηριστικά της οθόνης χρησιμοποιούν νέα τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού LED που διατηρεί τη φωτεινότητα και το χρώμα ενώ χρησιμοποιεί σημαντικά λιγότερη ενέργεια. Η οθόνη είναι επίσης εξοπλισμένη με μία σειρά από άλλες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας, όπως PowerSensor, LightSensor και 0-watt hard power switch.

Η τεχνολογία PowerSensor ανιχνεύει την παρουσία ή την απουσία του χρήστη μέσω αβλαβών υπέρυθρων σημάτων και μειώνει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση έως και 80% του ενεργειακού κόστους. Η τεχνολογία LightSensor ανιχνεύει το φως περιβάλλοντος και κατά συνέπεια προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό που καθιστά αυτή την οθόνη ιδαίτερα αποτελεσματική στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα των χρηστών, είναι το Zero Power Switch. Πατώντας το διακόπτη 0-watt hard switch, οι χρήστες μπορούν να διακόψουν εντελώς την οθόνη τους από την τροφοδοσία ρεύματος, με αποτέλεσμα τη μηδενική κατανάλωση ενέργειας. Και δεν είναι μόνο αυτά…

Πράσινη μέσα-έξω

Οι χρήστες με πραγματικά οικολογική συνείδηση απαιτούν φιλικά προς το περιβάλλον και βιώσιμα υλικά για να μειώνουν αποτελεσματικά τo αποτύπωμά τους σε άνθρακα και να

προωθούν την κυκλική κατανάλωση. Και αυτό το μοντέλο είναι η ιδανική επιλογή για αυτούς. Κατασκευασμένη από 85% ανακυκλωμένα πλαστικά μετά την κατανάλωση και πιστοποιημένη με TCO Certified Edge, η οθόνη Philips 242B1G είναι εντελώς απαλλαγμένη από επιβλαβείς ουσίες όπως υδράργυρος, αλογόνο (για να ελαχιστοποιήσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις), και PVC/BFR. Επιπλέον, όλα τα υλικά συσκευασίας αυτού του μοντέλου είναι 100% ανακυκλώσιμα, και πληροί σημαντικά διεθνή πρότυπα όπως EnergyStar 8.0, EPEAT1, και RoHS.

Άνετη οπτική

Η Philips 242B1G είναι εξοπλισμένη για να πληροί ένα πολύ άνετο πρότυπο παραγωγικότητας. Γι’ αυτό το λόγο διαθέτει τεχνολογία IPS για όμορφα χρώματα και ευκρινείς εικόνες, ιδανική για πολλές εργασίες από την επεξεργασία φωτογραφιών έως το σερφάρισμα στο διαδίκτυο και επαγγελματικές εφαρμογές που απαιτούν ακρίβεια χρώματος και συνεπή φωτεινότητα. Οι οθόνες IPS χρησιμοποιούν επίσης προηγμένη τεχνολογία που παρέχει εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης 178/178 μοιρών, κάτι πολύ χρήσιμο ειδικά για εργασία σε ομάδες.

Για την άνεση των χρηστών, ειδικά εκείνων που περνούν πολλές ώρες μπροστά από την οθόνη, αυτό το μοντέλο περιλαμβάνει τρία χαρακτηριστικά που ελαχιστοποιούν την καταπόνηση των ματιών. Η λειτουργία LowBlueMode μειώνει το επιβλαβές μπλε φως μικρού μήκους κύματος, ενώ το FlickerFree ρυθμίζει τη φωτεινότητα και μειώνει το τρεμόπαιγμα για πιο άνετη θέαση. Η λειτουργία EasyRead ολοκληρώνει το πακέτο για μία εμπειρία ανάγνωσης όπως σε χαρτί.

Η οθόνη Philips 242B1G είναι διαθέσιμη από τον Φεβρουάριο με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα €209.