Τα ΟΚ! Anytime Markets και η Urban Act παραμένουν δίπλα στο προσωπικό του Θριάσιου

Τα OK! Anytime Market συνεχίζουν να αποδεικνύουν έμπρακτα την κοινωνική υπευθυνότητα που τα διακατέχει με την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

To 2020 συνέβαλλαν στην υλοποίηση του προγράμματος «Χρώμα στα Νοσοκομεία» της Urban Act στο Θριάσιο νοσοκομείο, εκφράζοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Γιατρούς, τους Νοσηλευτές και σε όλους τους εργαζόμενους στις μονάδες υγείας. Φέτος, με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια παραμένουν δίπλα στο προσωπικό του νοσοκομείου προσφέροντας 2000 προστατευτικές θήκες για μάσκες.

Με δεδομένο ότι ο τρόπος ζωής μας έχει αλλάξει και όπως προδιαγράφεται θα συνεχίζουμε να βιώνουμε την αλλαγή αυτή για πολύ καιρό ακόμα, οι μάσκες αποτελούν αναγκαίο και καθοριστικό κομμάτι της καθημερινότητας μας. Αυτή τη νέα ανάγκη αγκάλιασαν τα OK! Anytime Markets και σε συνεργασία με την Urban Act δημιούργησαν μια σειρά από προστατευτικές θήκες για μάσκες για το προσωπικό του Θριάσιου Νοσοκομείου, διακοσμημένες με “τμήματα” των εικαστικών έργων-τοιχογραφιών που δημιουργήθηκαν στο εν λόγω νοσοκομείο στο πλαίσιο του προγράμματος «Χρώμα στα Νοσοκομεία», από τον καλλιτέχνη LifeInColour. Οι συγκεκριμένες θήκες είναι μικρές σε μέγεθος, πρακτικές (λεπτές και ελαφριές), ανθεκτικές, αδιάβροχες και κατασκευασμένες από πολυπροπυλένιο, το οποίο είναι ανακυκλώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον σε σχέση με άλλα πλαστικά. Έτσι διασφαλίζουν ότι η μάσκα παραμένει καθαρή και ασφαλής όταν δε χρησιμοποιείται.

O κος Δημήτρης Αντωνίου, Διοικητής του ΓΝΕ «Θριάσιο» δήλωσε, «Εκ μέρους όλου του προσωπικού του Θριάσιου Νοσοκομείου, αλλά και προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα OK! Anytime Markets και την Urban Act για την ενέργεια αυτή. Είναι πολύ βασικό για εμάς να αισθανόμαστε και να έχουμε δίπλα μας υποστηρικτές που μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε το πολύτιμο και συνάμα δύσκολο έργο μας»

Η κα. Μαρία Αρτίκη, Διευθύντρια Marketing& Επικοινωνίας των OK! Anytime Markets δήλωσε: «Τα ΟΚ! Anytime Markets παραμένουν πιστά στη δέσμευση τους για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Φέτος, σε συνεργασία με την Urban Act, είμαστε δίπλα στους Γιατρούς, τους Νοσηλευτές και σε όλους τους εργαζόμενους στη συγκεκριμένα μονάδα υγείας, που εδώ και ένα χρόνο δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα διακινδυνεύοντας την υγεία τους. Με την ενέργεια αυτή θα θέλαμε, για ακόμα μια φορά, να τους εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και να γίνουμε υποστηρικτές στο δύσκολο έργο τους.» Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί μέρος του ευρύτερου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, «Κοντά στη Γειτονιά» με πυλώνα την κοινωνία και τις ευπαθείς ομάδες.