Συνεργασία Ιδρύματος Vodafone & Women Do Business/WOD21′

Τελικά, «όταν έχεις βρει το μονοπάτι σου και κάνεις δράσεις για ένα όραμα που σε κινητοποιεί και σε εμπνέει , τα πράγματα έρχονται σε σένα με μία ορμητική δύναμη».

Είμαστε χαρούμενες, ενθουσιασμένες και νιώθουμε απεριόριστη ευγνωμοσύνη σε όλες και όλους εσάς που είστε δίπλα μας και φυσικά στο Ίδρυμα Vodafone που μας εμπιστεύτηκε και μας επέλεξε ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλους υποψήφιους Φορείς και εκπροσώπους τους.

Σας μοιραζόμαστε, ότι το Women Do Business με εκπρόσωπο στον εν λόγω διαγωνισμό, την συνιδρύτρια αυτού, Έρη Παυλάκη, βρίσκεται ανάμεσα στους 10 νικητές του προγράμματος World of Difference του Ιδρύματος Vodafone για το 2021!

To World of Difference, από το 2010 που υλοποιείται, μετράει περισσότερες από 2.000 αιτήσεις, έχει προσφέρει απασχόληση σε 89 νέους, συμβάλλοντας παράλληλα στην ενίσχυση του έργου 81 Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών σε όλη τη χώρα και έχει έμμεσα ωφελήσει 434.000 συνανθρώπους μας. Στρατηγικός συνεργάτης του Ιδρύματος Vodafone, για το πρόγραμμα, είναι το HIGGS – Higher Incubator Giving Growth & Sustainability, που υλοποιεί εκπαιδευτικά σεμινάρια και προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής στους νέους νικητές και τις αντίστοιχες ΜΚΟ. Με αφορμή τη συμπλήρωση της 1ης δεκαετίας του προγράμματος, το Ίδρυμα Vodafone διεξήγαγε σε συνεργασία με το HIGGS, μια έρευνα κοινωνικού αντικτύπου για τα 10 χρόνια του World of Difference.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας μπορείτε να τα δείτε εδώ

Το Women Do Business, μέσα από την επιλογή του στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, και με Υπεύθυνη Λειτουργίας (Operations Manager) την co founder Έρη Παυλάκη, έχει αναλάβει την ανάπτυξη και την υλοποίηση μιας πλατφόρμας για κοινωνικούς επιχειρηματίες με πλάνο υλοποίησης το επόμενο 6μηνο. Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ‘‘Social Entrepreneurs’’ του Οργανισμού, το ενδιαφερόμενο κοινό, θα μπορεί να ενημερώνεται, να καθοδηγείται και να δικτυώνεται σε θέματα που αφορούν στην κοινωνική επιχειρηματικότητα. Συγκεκριμένα, όποιος-α επιθυμεί να ξεκινήσει μια κοινωνική επιχείρηση, θα μπορεί να βρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες συγκεντρωμένες, για το πώς να ξεκινήσει, σε ποιους-ες να απευθυνθεί και ποια βήματα να ακολουθήσει.

Επομένως, μείνετε συντονισμένοι-ες κι αν έχετε κοινωνική επιχείρηση ή σκέφτεστε να δημιουργήσετε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@womendobusiness.eu