H Lenovo στηρίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα Retail Business Awards

Χορηγός τίτλου και της φετινής 19ης διοργάνωσης του πιο σημαντικού και καταξιωμένου θεσμού για το ελληνικό Λιανικό Εμπόριο και τη Βιομηχανία.

Η Lenovo θα είναι ο χορηγός τίτλου και της φετινής 19ης διοργάνωσης των Retail Business Awards, στηρίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον πλέον καταξιωμένο θεσμό για το Λιανικό Εμπόριο και τη Βιομηχανία στην Ελλάδα.

H Lenovo είναι μια εταιρεία αξίας 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που ανήκει στη λίστα Fortune 500, με 63.000 εργαζομένους και δραστηριοποιείται σε 180 αγορές σε όλον τον κόσμο. Στην Ελλάδα διατηρεί ηγετικές θέσεις στην αγορά των PCs, και των tablets.

Ο εκδότης – διευθυντής της Direction, Ευάγγελος Παπαλιός, ανέφερε σχετικά: «Είμαστε ευτυχείς που για ακόμη μια χρονιά, η Lenovo, μια εταιρεία ηγέτης στην αγορά της, στηρίζει το θεσμό των Retail Business Awards. Σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης συνεργασίας μας, η οποία κατόρθωσε να ξεπεράσει τις ιδιαίτερες προκλήσεις της κρίσης της πανδημίας, η Lenovo θα είναι και φέτος Xορηγός Τίτλου του θεσμού και θα συνδράμει ξανά καθοριστικά στη διοργάνωσή του».

Από τη μεριά του ο Παναγιώτης Μακρυνιώτης, o γενικός διευθυντής της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που θα είμαστε και φέτος συνοδοιπόροι στον καταξιωμένο θεσμό των Retail Business Awards, στη μεγάλη αυτή γιορτή που δίνει κάθε χρόνο ένα μήνυμα αισιοδοξίας και επιβραβεύει την καινοτομία και δημιουργικότητα».

Τα Retail Business Awards διοργανώνονται από την Direction και το περιοδικό RetailBusiness και αποτελούν τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας. Πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά το 2002 και έχουν εξελιχθεί στον πιο ιστορικό, αξιόπιστο και σημαντικό θεσμό της αγοράς επιβραβεύοντας τις υγιείς δυνάμεις του ελληνικού επιχειρείν, που κατορθώνουν να οδηγούν την αγορά συνεχώς μπροστά.

Κάθε χρόνο τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου  Ανάπτυξης και Επενδύσεων και πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Η φετινή διοργάνωση ονομάζεται «Lenovo Retail Business Awards 2021» και η περίοδος της υποβολής συμμετοχών έχει ήδη ξεκινήσει.