Δράση του E-Daily.gr για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Η 4η Απριλίου κάθε χρόνο, έχει οριστεί να είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, μετά από πρωτοβουλία Ολλανδικών φιλοζωικών οργανώσεων το 2010. Στη Nextweb είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι με τα θέματα που αφορούν ζώα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε παρουσιάσει θέματα γύρω από αυτό.

Φέτος αποφασίσαμε να βοηθήσουμε έμπρακτα τους τετράποδους φίλους μας και οργανώσαμε μια δράση για την ημέρα αυτή!

Στις 4 Απριλίου το βαν του E-Daily.gr θα βρίσκεται το πρωί στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων 10:00 με 13:00 και το απόγευμα στην Πλατεία Κανάρη (Ρολόι) στον Πειραιά 14:00 με 17:00 με σκοπό να συγκεντρώσουμε τροφή που θα παραδοθεί στο Καταφύγιο της Ηλιούπολης (ΖΕΗ).

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, ώστε να βοηθήσουμε στο δύσκολο έργο τους!
Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας και να διαδώσετε αυτή τη δράση, με σκοπό να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερη τροφή για γάτες και σκύλους!

Στο σημείο που θα είναι το βαν, θα υπάρχει προσωπικό που θα διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξει συνωστισμός. Επίσης, όλες οι συσκευασίες θα απολυμανθούν πριν παραδοθούν στο ΖΕΗ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες με τη δράση μπορείτε να μας στείλετε email στο info@e-daily.gr ή direct message στο instagram του E-Daily εδώ ή και τηλεφωνικά στο 6942424243
Ευχαριστούμε θερμά την Πολιτική Προστασία, το Δήμο Αθηναίων και το Δήμο Πειραιά για την βοήθειά τους, και όλους όσους στήριξαν τη προσπάθειά μας.