Η WESTNET πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work

Οι εργαζόμενοι επιβράβευσαν την εταιρεία για το εργασιακό της περιβάλλον.

Η Westnet, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia και κορυφαίος διανομέας προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, απέκτησε την πιστοποίηση του Great Place to Work® για το 2021-2022 από τον οργανισμό Great Place to Work Hellas.

Η διάκριση της Westnet που αριθμεί συνολικά 78 εργαζόμενους σε Ελλάδα και Κύπρο αποτελεί μια σημαντική επιβράβευση για την εταιρεία που δραστηριοποιείται για περισσότερα από 15 χρόνια στην αγορά διανομής, αναπτύσσοντας ισχυρή παρουσία και αντιπροσωπεύοντας μεγάλα πολυεθνικά brands.

Αναγνωρισμένη για τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και για την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών που παρέχει, η Westnet αποτελεί παράλληλα και έναν καλό και αξιόπιστο εργοδότη. Η σύγχρονη εταιρική κουλτούρα και οι ιδανικές εργασιακές συνθήκες που έχει αναπτύξει, εξελίσσουν συνεχώς την απόδοση του ανθρώπινου δυναμικού και ενδυναμώνουν τις σχέσεις μεταξύ των εργαζόμενων.

Η πιστοποίηση του Great Place to Work από τον οργανισμό Great Place to Work Hellas που αποτελεί μία σημαντική επιβράβευση για την εταιρεία, προέκυψε έπειτα από άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού της για την εμπειρία του από το εργασιακό περιβάλλον.