Συνεχίζεται για 2η χρονιά η πιο όμορφη συμμαχία για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

O Τομέας Καλλυντικών Henkel και η ΑΒ Βασιλόπουλος ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν ακόμα περισσότερα Γενναία Παιδιά.

Ο Τομέας Καλλυντικών της Henkel Hellasκαι η ΑΒ Βασιλόπουλος, με πίστη και αφοσίωση στη δέσμευσή τους για την ενίσχυση του έργου του φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού σωματείου ΕΛΕΠΑΠ, συμμαχούν για 2η συνεχόμενη χρονιά και βοηθούνα κόμα περισσότερα Γενναία Παιδιά με αναπηρία! Σε συνέχεια της καμπάνιας«Συμμαχία Φροντίδας για τα Παιδιά» με στόχο την κάλυψη των αναγκαίων θεραπειών των παιδιών με αναπηρία, ο Τομέας Καλλυντικών της Henkel Hellasκαι η ΑΒ Βασιλόπουλος ενώνουν και φέτος τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα, συμμετέχουν για ακόμα μία χρονιά στο Πρόγραμμα Οικονομικής Υιοθεσίαςτης ΕΛΕΠΑΠ, προσφέροντας επιπλέον 600 θεραπείες αποκατάστασης, χαρίζοντας έτσι επιπλέον χαμόγελα και δύναμη στους μικρούς ήρωες που το έχουν ανάγκη! Παράλληλα, μπορείτε να επωφεληθείτε κι εσείς από μοναδικές προσφορές έως 50% στα αγαπημένα σας προϊόντα ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας Henkel από την 1ηέως τις 7 Απριλίου,σε όλα τα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος.