Elvida Foods. Πράσινο πιστοποιητικό, για 3η συνεχή χρονιά.

 

Η Elvida Foods, κορυφαία εταιρεία παραγωγής γύρου και κρεατοσκευασμάτων στην ελληνική αγορά, μεριμνά και μειώνει έμπρακτα το ενεργειακό της αποτύπωμα.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, εξασφάλισε από τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας ΗΡΩΝ το Πράσινο Πιστοποιητικό (εγγυήση προέλευσης προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας) για το 100% της ηλεκτρικής ενέργειας που κατανάλωσε στις εγκαταστάσεις της, στο χρονικό διάστημα 1-1-2020 έως 31-12-2020.

Το Πράσινο Πιστοποιητικό αποτελεί τη βεβαίωση, ότι για την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώθηκε στις εγκαταστάσεις της Elvida Foods έχει παραχθεί ίσο ποσοστό, από συγκεκριμένες εγκαταστάσεις παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Με βάση τη βεβαίωση αυτή, η εταιρεία αποδεικνύει έμπρακτα ότι η μείωση του ενεργειακού της αποτυπώματος και συνεπώς η μέριμνα για την προστασία του περιβάλλοντος, αποτελεί βασικό στοιχείο της στρατηγικής της.

Από το 2002, η Elvida Foods είναι η πρώτη εταιρεία που επέβαλλε τη διακίνηση του γύρου σε κατεψυγμένη μορφή, για λόγους υγιεινής και ασφάλειας. Με τα υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας προϊόντα της – με τα brands Hellenic Gyros και Nostimost – απευθύνεται τόσο στους πελάτες της εστίασης, όσο και στους καταναλωτές, μέσω των μεγάλων supermarkets.