«Με Έμπνευση από το Θαλάσσιο Περιβάλλον»

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και το ΜΕDASSET (Μεσογειακός Σύνδεσμος για τη Σωτηρία των Θαλάσσιων Χελωνών) καλωσορίζουν τους ταξιδιώτες και τους επισκέπτες του αεροδρομίου στην έκθεση «Με Έμπνευση από το Θαλάσσιο Περιβάλλον», με αφορμή τη συμπλήρωση 25 ετών δράσης και λειτουργίας της οργάνωσης.

Η έκθεση -τρίτη παρουσία του MEDASSET στο αεροδρόμιο- προσφέρει μια αφυπνιστική περιήγηση στη θαλάσσια ζωή, μέσα από τα μάτια νέων ταλαντούχων σπουδαστών γραφιστικής της σχολής ΑΚΤΟ. Οι 25 αφίσες της έκθεσης είναι καρπός του διαγωνισμού που διοργάνωσε ειδικά για το αεροδρόμιο της Αθήνας το MEDASSET με τον ΑΚΤΟ κατά το διάστημα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012, με ευρύτερο θέμα την ανάγκη προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος στη Μεσόγειο και σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού. Τα 48 έργα που υπέβαλαν σπουδαστές και απόφοιτοι της σχολής, αξιολογήθηκαν από κριτική επιτροπή ειδικών, η οποία ξεχώρισε 25 αφίσες, εκ των οποίων οι 3 καλύτερες θα βραβευθούν στις 25 Ιανουαρίου σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο.

Στην έκθεση περιλαμβάνονται επίσης φωτογραφίες από το πολυετές έργο του MEDASSET σε όλη τη Μεσόγειο, καθώς και οπτικό υλικό με θέμα την προστασία της θαλάσσιας χελώνας.

Η έκθεση «Με Έμπνευση από το Θαλάσσιο Περιβάλλον», θα είναι ανοικτή από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 30 Απριλίου 2013, προσβάσιμη καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου στο χώρο «Περιβάλλον και Πολιτισμός» του αεροδρομίου, στο επίπεδο Αναχωρήσεων (Είσοδος 3).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ