1ο Top HR Best Practices Series από τον ΣΔΑΔE

Την Τρίτη 6 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο Top HR Best Practices Series, μια νέα σειρά διαδικτυακών συναντήσεων που εγκαινίασε ο Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας (ΣΔΑΔΕ) που στοχεύει στην ανάδειξη εξαιρετικών παραδειγμάτων στην χώρα μας στον τομέα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

«Οι Έλληνες επαγγελματίες του κλάδου της Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν προγράμματα και δράσεις που ξεχωρίζουν! Μέσα από αυτή τη νέα σειρά συναντήσεων, ο ΣΔΑΔΕ επιδιώκει να δώσει ένα επιπλέον βήμα στους συναδέλφους του κλάδου μας να μοιραστούν αυτές τις δράσεις με τα μέλη μας και με τον τρόπο αυτό να ξεκινήσουμε μια εποικοδομητική συζήτηση», δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος του ΣΔΑΔΕ, κος Σωτήρης Σταματίου.

Το πρώτο ήταν αφιερωμένο στο ταξίδι μετασχηματισμού του Ομίλου Interamerican, όταν η εταιρεία αναγνώρισε την ανάγκη αλλαγής από ένα «μηχανικό» σε ένα «ζωντανό» οργανισμό με μια ομολογουμένως πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού, κας Δροσιάς Καρδάση.

Η κα Καρδάση σχολίασε σχετικά: «Το πρόγραμμα μετασχηματισμού της Interamerican ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια και είναι ένα ταξίδι που συνεχώς θα μεταβάλλεται, όπως αλλάζει και το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούμαστε. Αυτή η διαδικασία αλλαγής, δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί τόσο αποτελεσματικά, εάν δεν είχαμε μαζί μας τη δέσμευση της Γενικής Διεύθυνσης που βρισκόταν παρούσα, υποστηρίζοντας έμπρακτα τα διαφορετικά βήματα της μετάβασης αυτής».

Ολοκληρώθηκε δε με τους συμμετέχοντες να θέτουν πολλές ερωτήσεις για τις λεπτομέρειες επιτυχίας του προγράμματος.

Ολοκληρώνοντας την εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Σωτήρης Σταματίου ανέφερε: «Η πρεμιέρα της νέας σειράς «Top HR Best Practices Series» έθεσε ψηλά τον πήχη για τις δράσεις που θα ακολουθήσουν και θα αναλυθούν μέσα από τη νέα αυτή σειρά. Οι επαγγελματίες του HR στην Ελλάδα έχουν καταφέρει μέσα σε ένα απαιτητικό περιβάλλον να δημιουργήσουν ξεχωριστές ενέργειες και δράσεις, άξιες βράβευσης, από τις οποίες τα μέλη μας μπορούν να λάβουν σημαντικές γνώσεις».

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ο ΣΔΑΔΕ θα ανακοινώσει το επόμενο case study που αναλυθεί στο πλαίσιο της νέας σειράς «Top HR Best Practices Series».