ShareTheLove από την l’artigiano: Στο πλευρό των παιδιών του οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου»

Η l’artigiano μοιράζει αγάπη και χαμόγελα στα παιδιά του οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου», σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή, μαζί με την πολύτιμη βοήθεια του κοινού μέσω της ενέργειας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Share the Love»!

Το κοινό έχει τη δυνατότητα στην επόμενη παραγγελία του από το site ή το app της l’artigiano, μέχρι τις 9 Μαΐου 2021 να επιλέξει το ποσό που θέλει να προσφέρει για την κάλυψη των αναγκών της «Κιβωτού του Κόσμου». Η l’artigiano δεσμεύεται να προσφέρει το διπλάσιο ποσό από αυτό που θα συγκεντρωθεί από τις δωρεές του κοινού, κατά το διάστημα στο οποίο η δράση θα είναι σε ισχύ, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη χαρά στα παιδιά του οργανισμού.

Η l’artigiano επικοινωνεί το μήνυμα «Share the love» που περικλείει μια σειρά ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που διοργανώνει σαν όμιλος, συστηματικά και σταθερά, για να συνεχίσει να συνεισφέρει ενεργά στο κοινωνικό σύνολο.

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που ακολουθεί η εταιρεία, έχει εφαρμόσει τη νέα υπηρεσία «Παράδοση Χωρίς Επαφή» για τις online παραγγελίες με πιστωτική κάρτα, μια διαδικασία κατά την οποία δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στον διανομέα και στον πελάτη