Η ΔΕΛΤΑ και οι εργαζόμενοί της στηρίζουν το φετινό Πάσχα το Γηροκομείο Αθηνών

Το φετινό Πάσχα, η ΔΕΛΤΑ και οι εργαζόμενοί της έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους στους τρόφιμους του Γηροκομείου Αθηνών, προσφέροντας τρόφιμα και χειροποίητες κάρτες ευχών στον καθένα.

Η περσινή και η φετινή χρονιά ήταν σίγουρα πολύ διαφορετικές για όλους μας. Σε κάποιους, όμως, συνανθρώπους μας, όπως είναι οι ηλικιωμένοι, έφεραν μεγάλη απομόνωση και τους στέρησαν την ανθρώπινη επαφή. Η εταιρεία ΔΕΛΤΑ στηρίζει πολύ συχνά όλο αυτό το διάστημα με προϊόντα το Γηροκομείο Αθηνών, που είναι το «σπίτι» 120 ηλικιωμένων συνανθρώπων μας.

Γι’ αυτό κρίθηκε πολύ σημαντικό να νιώσουν ότι και αυτό το Πάσχα η ΔΕΛΤΑ και οι άνθρωποι της είναι στο πλευρό τους. Η εταιρεία προσέφερε προϊόντα για τις ανάγκες τους, γάλα, γιαούρτι, τυριά και κρέμα γάλακτος. Παράλληλα, οι εργαζόμενοί της υλοποίησαν εθελοντική δράση και συγκέντρωσαν τσουρέκια & κουλουράκια, που τα προσέφεραν την περασμένη Τρίτη, μαζί με χειροποίητες κάρτες με τις ευχές τους. Σκοπός τους ήταν να στείλουν ένα μήνυμα αγάπης σε κάθε δωμάτιο, σε κάθε ένα ηλικιωμένο συνάνθρωπό μας.

Το φετινό Πάσχα η ΔΕΛΤΑ ενισχύει με προϊόντα της πλήθος κοινωφελών φορέων, προσφέροντας 70.000 μερίδες τροφίμων και καλύπτοντας βασικές διατροφικές ανάγκες των συνανθρώπων μας που τα χρειάζονται. Μέσα στο 2020 η ΔΕΛΤΑ διέθεσε 1.500.000 μερίδες τροφίμων, μέσω αξιόπιστων φορέων σε όλη τη χώρα, ενώ συνεχίζει για όλη τη σχολική χρονιά 2020-2021 το πρόγραμμα στήριξης ευάλωτων πολύτεκνων οικογενειών, σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των παιδιών σε γάλα και γιαούρτι.

Η εταιρική υπευθυνότητα, ειδικά σε δύσκολες συνθήκες, κυριαρχεί και συμβάλλει στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Η ΔΕΛΤΑ, αναγνωρίζοντας τον ρόλο της στην ελληνική κοινωνία, πρωταγωνιστεί και πάλι για ένα καλύτερο αύριο. Για κάθε τι που αξίζει!