Mondelēz International: Ενισχύει τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τη στήριξη ευπαθών ομάδων και οικογενειών

Η Mondelēz International, με σεβασμό στον άνθρωπο και με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, αναγνωρίζοντας το σημαντικό και πολυποίκιλο ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.), ανακοινώνει τη δωρεά 4,5 τόνων προϊόντων τροφίμων στον Ε.Ε.Σ. που θα διανεμηθούν σε ευπαθείς ομάδες, οικογένειες και άλλους ωφελούμενους. Μέσω της συνεργασίας με τον Ε.Ε.Σ., ο αριθμός των ωφελούμενων θα είναι εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Ο Ε.Ε.Σ. διανέμει μέσω των δράσεων και των υπηρεσιών του, ατομικά και οικογενειακά δέματα, σε ωφελούμενους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας (άστεγοι, άνεργοι, ανασφάλιστοι, μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες, ηλικιωμένοι κ.α.) και για το λόγο αυτό συγκεντρώνει τρόφιμα, είδη καθαριότητας & υγιεινής, ρουχισμό. Υπενθυμίζεται ότι ο Ε.Ε.Σ. είναι ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός οργανισμός στην Ελλάδα, με πορεία 143 έτη και 86 ενεργά Περιφερειακά Τμήματα απανταχού της Ελλάδος. Μέσα από προγράμματα και δράσεις, συνεισφέρει καθημερινά στη βελτίωση της ζωής των πλέον ευάλωτων ομάδων και ανθρώπων, συμβάλλοντας με ζήλο στην ενίσχυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα μας.

Η δωρεά στον Ε.Ε.Σ. αποτελεί μέρος του πλάνου δράσεων έμπρακτης στήριξης της Mondelēz International σε συνανθρώπους μας και ενίσχυσης τοπικών κοινωνιών. Υπενθυμίζεται ότι η Mondelēz International, με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, προσέφερε το 2020 ως δωρεά σε είδος περισσότερους από 200 τόνους προϊόντων που διανεμήθηκαν σε ευπαθείς ομάδες, οικογένειες και ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.