Δωρεά δενδρυλλίων στο Δήμο Λαυρεωτικής

  Τα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ, στo πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΥΓΕΙΑ και με γνώμονα την ολοκληρωμένη περιβαλλοντική διαχείριση, προχωρούν στη δωρεά 50 δενδρυλλίων κατηγορίας Golden Crest στο Δήμο Λαυρεωτικής.

  Τα δενδρύλλια, τα οποία κοσμούσαν τον περιβάλλοντα χώρο των νοσοκομείων κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, παραδόθηκαν σήμερα Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στο Δήμο Λαυρεωτικής, με σκοπό τη δενδροφύτευσή τους στην περιοχή των Λεγραινών που επλήγη από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2012.

  Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής  κ. Κωνσταντίνος Λεβαντής  ευχαρίστησε τη Διοίκηση του Ομίλου ΥΓΕΙΑ για την πρωτοβουλία και δήλωσε «Τέτοιου τύπου ενέργειες συμβάλλουν αποφασιστικά στην επούλωση των πληγών που μας άφησαν οι πυρκαγιές στην περιοχή και αποτυπώνουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την ευαισθησία σας για την περιοχή μας και το περιβάλλον μας».

  Από την πλευρά της η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κα Αρετή Σουβατζόγλου τόνισε «Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ με γνώμονα την ολοκληρωμένη περιβαλλοντική διαχείριση, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο τη συνεχή προστασία της υγείας, δημόσιας και ιδιωτικής. Η φροντίδα και βιωσιμότητα του περιβάλλοντος, άλλωστε,  είναι δύο από τις πιο ξεκάθαρες δεσμεύσεις του Ομίλου ΥΓΕΙΑ. Πιστεύουμε ότι η πρωτοβουλία αυτή ανταποκρίνεται στο υψηλό αίσθημα ευθύνης που διακατέχει όλους μας απέναντι στο περιβάλλον και ευελπιστούμε ότι θα δώσει μια νέα πνοή στην πληγείσα περιοχή».

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ