Groupama Φοίνιξ: Στήριξη στα παιδικά χωριά SOS

    Με μεγάλη συμμετοχή του κοινού ολοκληρώθηκε και φέτος η καμπάνια υποστήριξης της Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστικής προς όφελος των Παιδικών Χωριών SOS, η οποία στέκεται ενεργά δίπλα τους για πέμπτη συνεχή χρονιά!  Μέσω ενός ευχάριστου παιχνιδιού με τον τίτλο «Santa Χιόνια!», οι επισκέπτες του ιστότοπου www.santa-sos.gr μπορούσαν, χωρίς καμία δική τους οικονομική επιβάρυνση, να εκδηλώσουν συμβολικά το ενδιαφέρον τους για το έργο των Παιδικών Χωριών SOS, «βοηθώντας» τον Άγιο Βασίλη στο δικό του χριστουγεννιάτικο έργο.

    Η ανταπόκριση των επισκεπτών ήταν ενθουσιώδης καθώς προσπαθούσαν επίμονα να «στοχεύσουν» σωστά την καμινάδα του εικονικού σπιτιού των Παιδικών Χωριών SOS, ρίχνοντας δώρα για τα παιδιά. Τις συμμετοχές αυτές η Groupama Φοίνιξ πολλαπλασίασε και μετέτρεψε σε χρηματική δωρεά αξίας 23.500 €, προσφέροντας έμπρακτα την στήριξή της στη συγκέντρωση πόρων προς όφελος του οργανισμού.

    Όπως δήλωσε ο κ. Γ. Πρωτόπαπας: «Εκ μέρους των Παιδικών Χωριών SOS, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Groupama Φοίνιξ για την ευαισθητοποίηση και την έμπρακτη συμπαράστασή της τα πέντε τελευταία χρόνια. Η ανταπόκριση του κόσμου και φέτος ήταν συγκινητική και υπογραμμίζει για μια ακόμη φορά ότι οι συμπολίτες μας μπορούν να συσπειρωθούν γύρω από ένα καλό σκοπό και να βοηθήσουν αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη, παρά τις δύσκολες στιγμές που όλοι βιώνουμε. Ο σκοπός αυτός είναι τα παιδιά, για τα οποία αξίζει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για ένα καλύτερο αύριο.»

    Πληροφορίες για τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος

    Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, είναι Φιλανθρωπικό Σωματείο, Ν.Π.Ι.Δ. μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ειδικά αναγνωρισμένο ως Φιλανθρωπικό, που έχει σκοπό να προστατεύει παιδιά, τα οποία για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών.

    Στην χώρα μας λειτουργούν τα εξής προγράμματα:
    •    το Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη Αττικής
    •    το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης
    •    το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης
    •    η Στέγη Νέων στο Π. Φάληρο
    •    η Στέγη Νέων στη Θεσσαλονίκη
    •    το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στην Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα και Κομοτηνή
    •    ο Ξενώνας SOS-ELIZA, στο Μαρούσι

    Τα έξοδα λειτουργίας όλων αυτών των προγραμμάτων καλύπτονται αποκλειστικά και μόνο από τις μικρές ή μεγάλες δωρεές των φίλων υποστηρικτών.

    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο http://www.sos-villages.gr.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ