bwin: Διπλή βράβευση στα Bravo Sustainability Awards 2021

Δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η bwin στη φετινή τελετή απονομής Bravo Sustainability Awards 2021, η οποία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης Bravo Sustainability Week 2021, που διοργανώνεται από το QualityNet Foundation.

H πρώτη διάκριση αφορά τον Πυλώνα In Action, για το Πρόγραμμα: «Η Bwin στηρίζει τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ». Στόχος του προγράμματος είναι να βελτιωθεί η καθημερινή ποιότητα ζωής των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ και παράλληλα να στηριχθεί το έργο των εργαζομένων και του Διοικητικού Προσωπικού. Αναλυτικότερα, η bwin δημιούργησε τέσσερεις (4) πρότυπες αίθουσες αισθητηριακής ολοκλήρωσης σε Αθήνα, Βόλο, Θεσσαλονίκη και Αγρίνιο, ενώ προχώρησε επίσης και σε πλήρη ανακατασκευή τριών (3) πρότυπων παιδικών χαρών για τα «Γενναία Παιδιά» σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Χανιά, «αγκαλιάζοντας» με αυτόν τον τρόπο όλα τα παρατήματα του Οργανισμού στην Ελλάδα.

Αναφορικά με τη βράβευση o Γενικός Διευθυντής της ΕΛΕΠΑΠ, Τάσος Μαριανός δήλωσε: «Στην ΕΛΕΠΑΠ προσπαθούμε καθημερινά να προσφέρουμε πραγματική αποκατάσταση και ένταξη στην κοινωνία στα παιδιά και τους ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση που βρίσκονται κοντά μας. Μεγάλος αρωγός σε αυτή τη προσπάθεια είναι σταθερά η bwin, που μας βοήθησε να εκπληρώσουμε το όνειρο των πρότυπων παιδικών χαρών για όλα τα παιδιά, με ή χωρίς αναπηρία, σε όλη την Ελλάδα!»

Δείτε το σχετικό βίντεο: https://youtu.be/myfL380nc_E

H δεύτερη διάκριση αφορά τον Ειδικό Πυλώνα Covid:19, για το Πρόγραμμα: «Πρωτοβουλίες bwin για την αντιμετώπιση της Πανδημίας του Covid:19». Στόχος του προγράμματος είναι να βελτιωθεί η καθημερινή ποιότητα ζωής ευπαθών ομάδων που έχουν πληγεί οικονομικά και κοινωνικά από τον κορωνοϊό, αλλά και η στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Λαμβάνοντας υπόψιν της τις ανάγκες που δημιουργήθηκαν από την πανδημία, η bwin έδειξε τα απαραίτητα αντανακλαστικά και προσάρμοσε τη στρατηγική κοινωνικής ευθύνης για να υποστηρίξει έμπρακτα τους πληγέντες με μια σειρά από στοχευμένες δράσεις. Μέχρι στιγμής, από τον Μάρτιο του 2020, η bwin έχει ολοκληρώσει 15 πρωτοβουλίες, στηρίζοντας 10 Νοσοκομεία σε Αττική και Περιφέρεια, καθώς και 14 ΜΚΟ και Οργανισμούς Κοινωνικού ενδιαφέροντος. Συνολικά, έχουν προσφερθεί περισσότεροι από 2 τόνοι υγειονομικού υλικού και ακόμη 2 τόνοι σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Αποκορύφωμα τις κοινωνικής δράσης είναι η διοργάνωση φιλικών αγώνων για καλό σκοπό σε συνεργασία με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, τα: «bwin Monday Night Game Against Covid-19»

Δείτε το σχετικό βίντεο: https://youtu.be/rGZOXKxiNnk

Και τα δύο βραβεία εκ μέρους της bwin, παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Εφραιμίδης, Corporate Social Responsibility Manager, ο οποίος με τη σειρά του δήλωσε: «Δύο ακόμη πολύ σημαντικές αναγνωρίσεις για το κοινωνικό μας έργο έρχονται σε μία εποχή που το “εγώ” έχει πλέον μετατραπεί σε “εμείς”. Η πάγια στήριξή μας στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που έχουν πληγεί από τον Covid19, στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και φυσικά στα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, θα συνεχιστεί με έργα και πρωτοβουλίες καθοριστικής σημασίας».

Οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης της bwin, είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου έως το 2030. Πιο συγκεκριμένα, οι παραπάνω πρωτοβουλίες της bwin, εντάσσονται στους Στόχους 3: Καλή Υγεία & Ευημερία και 17: Συνεργασία για τους Στόχους