Friesland Campina Hellas: Μέρισμα φροντίδας

Η Friesland Campina Hellas(ΝΟΥΝΟΥ, MILNER, FRISO, FINA, FRICO)για μία ακόμη χρονιά κάνει πράξη την ευθύνη της απέναντι στην Ελληνική κοινωνία, ανταποκρινόμενη με μεγαλύτερη ένταση στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες που προκαλούν οι αντίξοες οικονομικές  συνθήκες.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει, υπό τον τίτλο ΜΕΡΙΣΜΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ & ΑΓΑΠΗΣ, η FrieslandCampinaHellas διευρύνει και ενισχύει τις πρωτοβουλίες της για την αντιμετώπιση της φτώχειας και ειδικότερα μίας από της πιο σκληρές συνέπειές της, αυτής του υποσιτισμού, προσφέροντας γαλακτοκομικά προϊόντα.

Το πρόγραμμα στηρίζει τη δράση πολυάριθμων ΜΚΟ και φορέων που προσφέρουν έργο σε οίκους ευγηρίας, κέντρα αποκατάστασης, ορφανοτροφεία,  δήμους, ιδρύματα της Εκκλησίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και σε άλλους ειδικούς χώρους οι οποίοι φιλοξενούν η προσφέρουν βοήθεια σε  άτομα που βιώνουν έντονα  οικονομικά προβλήματα ή περιέρχονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η Τράπεζα Τροφίμων Αγ. Στεφάνου, το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων(ΚΥΑΔΑ), το Παιδικό Χωριό SOSστη Βάρη, στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης και την Αλεξανδρούπολη, η Στέγη ΝέωνΑθηνών και Θεσσαλονίκης, το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας, η Ελληνική Τράπεζα Χριστιανικής Αγάπης, οι Γιατροί του Κόσμου, ο Ερυθρός Σταυρός, η Κιβωτός της Αγάπης στην Πάτρα, αποτελούν μερικούς μόνο  από τους πολυάριθμους  οργανισμούς που η FrieslandCampinaHellasστήριξε το 2012,  με αμέριστη αγάπη, συνέπεια και αφοσίωση.

Η Φροντίδα για τον Άνθρωπο και την Κοινωνία, αποτελούν θεμελιώδεις αξίες και συστατικά στοιχεία της Στρατηγικής για την Κοινωνική Υπευθυνότητα την οποία η FrieslandCampinaHellas έχει αναπτύξει και θα συνεχίσει να υλοποιεί και τα επόμενα χρόνια, ενισχύοντας εμπράκτως τους δεσμούς αμοιβαίας εμπιστοσύνης που έχει κτίσει με την ελληνική οικογένεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ