Goody’s Burger House: Γιορτάζουν τη διαφορετικότητα με τρία πολύχρωμα επετειακά burgers

Με κεντρικό μήνυμα «Σύνθημα μας, η αγάπη» τα Goody’s Burger House αυτό το καλοκαίρι αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή τους στη διαφορετικότητα, συμμετέχοντας ως χρυσοί χορηγοί στη μεγαλύτερη γιορτή της: το Athens Pride 2021.

Παράλληλα, παρουσιάζουν τρεις νέες συνταγές που αντλούν την έμπνευσή τους από τον έντονο χαρακτήρα της μεγάλης αυτής γιορτής, η οποία αποδεικνύει ότι η αγάπη έχει πάντα τον τρόπο να ενώνει τους ανθρώπους.

Τα νέα Pride Burgers ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά από το χρωματιστό ψωμάκι σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις. Όμως, η πρωτοτυπία τους ενισχύεται και από την επιλογή των μοναδικών συστατικών τους που συνδυάζονται σε πρωτότυπες και απολαυστικές συνταγές:

  • Τhe Proud: Το πράσινο ψωμάκι συνδυάζεται με το κλασικό μπιφτέκι Goody’s, mozzarella, τομάτα, μαρούλι, pesto sauce και μαγιονέζα.
  • The Loud: Το κόκκινο ψωμάκι συνδυάζεται με κοτόπουλο πανέ, μαρούλι, αγγούρι, κόκκινη πιπεριά και yogurt sauce
  • The Out (vegan): Πορτοκαλί ψωμάκι σε μια vegan επιλογή που συνδυάζει την τομάτα, φρέσκα μανιτάρια, ψητές πολύχρωµες πιπεριές, ψητή µελιτζάνα, ψητό κολοκύθι και χούμους με λεμόνι

Μπορείς να βρεις τις νέες συνταγές μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου στο κοντινότερο Goody’s Burger House ή να τις απολαύσεις μέσω delivery παραγγέλνοντας στο νέο www.goodys.com ή στο goody’s app, είτε τηλεφωνικά στο 18365.