Το BOX στέκεται δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Το BOX, η υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού της COSMOTE, στέκεται δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού», δίνοντας στους πελάτες του τη δυνατότητα με κάθε παραγγελία να προσφέρουν ένα χρηματικό ποσό στον Oργανισμό.

Με αυτό τον τρόπο καλύπτονται οι βασικές ανάγκες σίτισης στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Παιδιών σε συνολικά 16 περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

Με κάθε παραγγελία από το ΒΟΧ –για φαγητό, καφέ, ψώνια από τα supermarket Μασούτης και Κρητικός- οι πελάτες της πλατφόρμας μπορούν να προσφέρουν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», και ειδικότερα στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, το ποσό 0,5,€, 1€ 1,5€ , 2€ ή 5€, αρκεί να επιλέξουν πληρωμή με κάρτα. Το ποσό που επέλεξαν να δωρίσουν θα υπολογιστεί στην τελική τιμή της παραγγελίας.

«Η COSMOTE είναι διαχρονικός και πολύτιμος υποστηρικτής του έργου μας. Μέσω της εξαιρετικής υπηρεσίας BOX, o όμιλος για μία ακόμα φορά στέκεται δίπλα μας καλώντας τους πελάτες να επιλέξουν να ενισχύσουν τον Οργανισμό μας και συγκεκριμένα να συμμετέχουν άμεσα στην κάλυψη βασικών αναγκών των παιδιών και οικογενειών, που ολιστικά υποστηρίζουμε μέσα από τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας σε όλη την Ελλάδα. Ευχαριστούμε από καρδιάς το BOX και την COSMOTE και ευχόμαστε το κοινό να αγκαλιάσει τη νέα και πολύ σημαντική αυτή πρωτοβουλία», δήλωσε ο Πρόεδρος του Oργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος.

«Στο ΒΟΧ στηρίζουμε με χαρά το “Χαμόγελο του Παιδιού”, συμβάλλοντας -μαζί με τους πελάτες μας- στην κάλυψη βασικών αναγκών σίτισης χιλιάδων παιδιών. Είναι μια πράξη αγάπης και ανθρωπιάς. Θέλουμε να προσφέρουμε περισσότερα χαμόγελα σε παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Γι’ αυτό φροντίζουμε να σχεδιάζουμε προϊόντα και υπηρεσίες που διευκολύνουν και κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας», σημείωσε ο κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Chief Marketing Officer Consumer Segment Ομίλου ΟΤΕ.

Σήμερα, οι χρήστες του BOX μπορούν να παραγγέλνουν φαγητό ή καφέ σε περισσότερα από 7.000 καταστήματα σε 48 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Η πλατφόρμα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα καταστήματα, καλύπτοντας νέες περιοχές σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ φέρνει στην πόρτα των καταναλωτών και τα ψώνια τους από τα σούπερ μάρκετ Μασούτης και ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Στα πλεονεκτήματα του ΒΟΧ περιλαμβάνεται και το μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης, με αποκλειστικά προνόμια, όπως εκπτώσεις για επόμενες παραγγελίες, δωρεάν πακέτα data (GB) από την COSMOTE, δωροεπιταγές από γνωστά brands ή επιπλέον εκπτώσεις στην παραγγελία με κωδικούς COSMOTE Deals for You.