ΚΑΛΛΙΣΤΩ-LEXICON: Μαζί για καλό σκοπό

Σε μία πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, η οικονομική και ηθική υποστήριξη του έργου της ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ από ιδιώτες και επιχειρήσεις αποτελεί βασικό μοχλό για τη συνέχιση της λειτουργίας της και την υλοποίηση των δράσεων της, με σκοπό την προστασία της άγριας ζωής, αλλά και του περιβάλλοντος συνολικά.

Η μεταφραστική εταιρεία LEXICON (www.lexicon.com.gr), με σκοπό να ενισχύσει το έργο της ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ και με ιδιαίτερη ευαισθησία για το περιβάλλον, προσέφερε έκπτωση 5% στους πελάτες της για κάθε έργο που της ανέθεταν και έκανε ισόποση δωρεά στην ΚΑΛΛΙΣΤΩ. Βασικός σκοπός της πρωτότυπης χορηγίας είναι η ενίσχυση των δράσεων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης της οργάνωσης και ο εμπλουτισμός του εκπαιδευτικού της υλικού. Το πρόγραμμα αυτό, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία, πέρα από τη σημαντική οικονομική στήριξη των δράσεων της ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ, διεύρυνε σημαντικά τον κύκλο υποστηρικτών της οργάνωσης, συστήνοντας την σε ιδιώτες και εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος αυτού οι πελάτες της μεταφραστικής εταιρείας που συμμετείχαν στο πρόγραμμα είναι πλέον επισήμως εταιρικοί υποστηρικτές της ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ, η οποία τους παρέδωσε τα σχετικά πιστοποιητικά εταιρικής υποστήριξης αλλά και τη δυνατότητα να εγγράψουν όλους τους εργαζομένους τους ως επίτιμους υποστηρικτές της οργάνωσης.

Το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της LEXICON αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική των συλλογικών προσπαθειών σε μία εποχή που ειδικά τα περιβαλλοντικά ζητήματα φαίνεται να υποβαθμίζονται.

Για περισσότερες λεπτομέρειες της συνεργασίας ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ LEXICON επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση : http://www.callisto.gr/lexicon.php.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ