Κωτσόβολος: Συνέχεια στη στήριξη ΜΚΟ

    Με στόχο να προσφέρει χαρά και ελπίδα σε όσους τις έχουν πραγματικά ανάγκη, αλλά και πιστή στη δέσμευσή της να στέκεται δίπλα στην ελληνική κοινωνία, η Κωτσόβολος, η No 1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα, στήριξε τρεις Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς.

    Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, αποφάσισε να στηρίξει το «Make-A-Wish / Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος», το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την «Κιβωτό του Κόσμου» και παράλληλα έδωσε το έναυσμα στο ανθρώπινο δυναμικό της να κινηθεί προς την ίδια κατεύθυνση, ενθαρρύνοντάς το να συμμετάσχει ενεργά στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία.

    Αναφορικά με το «Make-A-Wish / Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος», η Κωτσόβολος στόλισε όλα τα χριστουγεννιάτικα δέντρα της αλυσίδας της με αστέρια του Οργανισμού. Έτσι, κατάφερε με το δικό της δημιουργικό τρόπο, να συμβάλει τόσο στην οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού, καθώς αγόρασε 1.600 αστέρια, όσο και στην ηθική ενίσχυση του Οργανισμού, καθώς πραγματοποίησε τις ευχές δεκάδων παιδιών.

    Στη συνέχεια, προκειμένου να στηρίξει τα παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού», η Κωτσόβολος παρότρυνε τους υπαλλήλους της να συμμετάσχουν σε μία ενέργεια περισυλλογής προϊόντων με βάση τις ανάγκες του οργανισμού, διαθέτοντας τους απαραίτητους πόρους για την άριστη υλοποίησή της. Οι εργαζόμενοι της αλυσίδας στη συνέχεια, ανέλαβαν να συγκεντρώσουν τρόφιμα, είδη προσωπικής φροντίδας και καθαριότητας, αποστέλλοντας την ποσότητα των δύο τόνων στον οργανισμό για τις καθημερινές και πάγιες ανάγκες των παιδιών του.

    Τέλος, σε συνέχεια της στήριξης της «Κιβωτού του Κόσμου» το Νοέμβριο με τον πλήρη εξοπλισμό του νέου ξενώνα του Οργανισμού στον Πειραιά, η Κωτσόβολος αποφάσισε να στηρίξει για ακόμα μία φορά τα παιδιά της Κιβωτού, προσκαλώντας τους ανθρώπους της να προσφέρουν είδη που τα παιδία είχαν ανάγκη, όπως παπούτσια, ρούχα, DVD με παιδικές ταινίες καθώς και μουσικά CD, ενδυναμώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις προσπάθειες στήριξης της εταιρείας προς το σύλλογο.

    Όπως είναι γνωστό, οι ενέργειες Εταιρικής Υπευθυνότητας αποτελούν για την Κωτσόβολος και τους ανθρώπους της αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας με την οποία λειτουργούν όλα αυτά τα χρόνια. Όπως κάθε μεγάλη και υπεύθυνη εταιρεία σέβεται και μάχεται καθημερινά για τον Έλληνα καταναλωτή και την ελληνική κοινωνία, έτσι και η Κωτσόβολος, θα συνεχίσει και το 2013 να στέκεται δίπλα σε όλους όσους έχουν ανάγκη και να προσφέρει απλόχερα τη βοήθεια και τη στήριξή της στην αγορά, την κοινωνία, τους εργαζόμενούς της και το περιβάλλον: τους τέσσερις βασικότερους πυλώνες της.

    Με αφορμή την υλοποίηση των παραπάνω ενεργειών και τη στήριξη των τριών Οργανισμών, ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe, δήλωσε: «Την περίοδο που μας πέρασε η Κωτσόβολος αποφάσισε να στηρίξει τρεις Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς προκειμένου να προσφέρει χαρά και ελπίδα σε παιδιά που την έχουν ουσιαστικά ανάγκη. Η εταιρεία πήρε την πρωτοβουλία για το σχεδιασμό και την υλοποίηση σημαντικών δράσεων με κοινωνικό χαρακτήρα, παροτρύνοντας τους ανθρώπους της να συμμετάσχουν σε αυτές. Πραγματικά, νιώθουμε πολύ περήφανοι που οι άνθρωποί μας δέχτηκαν με χαρά αυτό το ερέθισμα και όλοι μαζί, παρά τη δύσκολη οικονομικά περίοδο, προσφέραμε ουσιαστική βοήθεια σε ανθρώπους που το χρειάζονται. Ειλικρινά ευχαριστώ όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, για τη συμβολή τους στις σημαντικές αυτές δράσεις».

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ