AMWAY: ONE BY ONE

    Η Amway γιορτάζει φέτος την 10η επέτειο της Εκστρατείας ONE BY ONE® για τα παιδιά, έχοντας καταφέρει να βοηθήσει πάνω από 10.000.000 παιδιά σε όλο τον κόσμο να αποκτήσουν μια καλύτερη ζωή.

    Η Amway το 2003 επέλεξε να εστιάσει όλες τις φιλανθρωπικές της προσπάθειες γύρω από ένα στόχο: να βοηθήσει στην καλυτέρευση των συνθηκών της ζωής των παιδιών σε όλο τον κόσμο. Έτσι ξεκίνησε την παγκόσμια εκστρατεία Amway ONE BY ONE®, η οποία αγκαλιάζει και συντονίζει τα διαφορετικά φιλανθρωπικά προγράμματα στις χώρες που δραστηριοποιείται η εταιρεία. Στόχος της ήταν να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής εκατομμυρίων παιδιών και αυτό έκανε μέσα από εκατοντάδες εθελοντικά προγράμματα και υπηρεσίες που υλοποιήθηκαν για την εκπλήρωση αυτού του στόχου σε κάθε χώρα και κοινότητα όπου δραστηριοποιείται η Amway.

    H Amway Hellas, στο πλαίσιο της εκστρατείας αυτής υποστηρίζει εδώ και 12 χρόνια το «Χαμόγελο του Παιδιού» που έχει στόχο τη φροντίδα, προστασία και προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών σε όλη τη χώρα. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, η Amway στηρίζει το έργο του Οργανισμού και τα παιδιά, έχοντας δωρίσει πάνω από 185.000€ σε χρηματικά ποσά, αλλά και προϊόντα όπως είδη οικιακής φροντίδας, οικιακού εξοπλισμού και τρόφιμα. Παράλληλα οι υπάλληλοι και οι  Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Amway έχουν προσφέρει περισσότερες από 1.500 ώρες εθελοντικής εργασίας στα Χριστουγεννιάτικα Bazaar του «Χαμόγελου». Εκτός του οργανισμού αυτού, και μεταξύ άλλων έχει υποστηρίξει το έργο της «Κιβωτού του Κόσμου», μέσα από προϊοντικές χορηγίες, που βοηθούν στην καλυτέρευση της καθημερινότητας των παιδιών.

    Σε παγκόσμιο επίπεδο μερικά μόνο από τα προγράμματα που έχει πραγματοποιήσει η εκστρατεία Amway ONE BY ONE® είναι η παροχή γευμάτων σε παιδιά στις επαρχίες της Κίνας, η υποστήριξη κέντρων πρόνοιας στη Νότια Κορέα, η οικοδόμηση σπιτιών για οικογένειες στην Λατινική Αμερική, ο εμβολιασμός παιδιών στην Αφρική, η χρηματοδότηση ιατρικών προγραμμάτων στην Ασία, η παροχή υποστήριξης σε παιδιά με ειδικές ανάγκες στις ΗΠΑ και τη Ρωσία, η δωρεά βιβλίων σε απομακρυσμένες περιοχές στην Ταϊλάνδη και τη Νότια Αφρική, η χρηματοδότηση προγραμμάτων για εξωσχολικές δραστηριότητες και η οικοδόμηση παιδότοπων στην Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

    Ο Γιώργος Αποστολόπουλους, Γενικός Διευθυντής της Amway Hellas, δήλωσε σχετικά: «Μπορεί αυτόν τον κόσμο να τον κληρονομήσαμε από τους γονείς μας αλλά τον δανειστήκαμε από τα παιδιά μας, και οφείλουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να μεγαλώσουν σωστά χωρίς ανέχεια, αρρώστιες και δυσκολίες  προκειμένου όταν μεγαλώσουν να τον παραλάβουν και να τον εξελίξουν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της Amway που αντιμετωπίζουν τα ζητήματα των παιδιών στις κοινότητές τους σα να είναι δικά τους, και βοηθούν αυτά τα παιδιά να μεγαλώσουν όπως πρέπει».

    «Κάθε παιδί που λαμβάνει τη βοήθειά μας είναι αποτέλεσμα της απίστευτης θέλησης και προσπάθειας των Ιδιοκτητών Επιχείρησης Amway και υπαλλήλων μας» δήλωσε ο Πρόεδρος της Amway,  Doug DeVos. Ενώ ο Steve Van Andel, Διευθυντής της Amway, προσέθεσε πως «Οι εργαζόμενοι και Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Amway σε όλο τον κόσμο έχουν επιτύχει κάτι μοναδικό – να επηρεάσουν προς το καλύτερο τις ζωές 10.000.000 παιδιών, αφιερώνοντας από τον προσωπικό τους χρόνο, και αυτό είναι αξιέπαινο».

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ