Η Coca-Cola στην Ελλάδα δίπλα σε όσους έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές

Στην προσφορά 100.000 ευρώ για την κάλυψη άμεσων αναγκών των πληγέντων από τις πυρκαγιές προχωράει η Coca-Cola στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη.   

Το συγκεκριμένο ποσό θα διατεθεί για τις άμεσες ανάγκες στέγασης, ρουχισμού και υποστήριξης των πληγέντων, καθώς και για την ενίσχυση του Ελληνικού Πυροσβεστικού Σώματος με την αγορά 2 οχημάτων μεταφοράς πυροσβεστών και ελαστικών πυροσβεστικών οχημάτων.  

Παράλληλα, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, από την πρώτη μέρα κιόλας η εταιρεία έχει διαθέσει περισσότερα από 180.000 προϊόντα τόσο για τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής, όσο και για τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν, ενώ όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση θα συνεχίσει την προσφορά της για όσο χρειαστεί.  

“Καθώς η βιωσιμότητα των τοπικών κοινωνιών αποτελεί για εμάς κυρίαρχη προτεραιότητα, δεσμευόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις να υποστηρίξουμε την εθνική προσπάθεια για την επούλωση των πληγών που άφησαν πίσω τους οι καταστροφικές πυρκαγιές μέσα από ουσιαστικές και μακροπρόθεσμες ενέργειες” καταλήγει η εταιρεία.