ZEWA: Μήνυμα Φροντίδας

H Zewa, το brand της SCA Hygiene Products, με την ηγετική θέση στην ελληνική αγορά ενισχύει την παρουσία της, με ένα νέο τηλεοπτικό σποτ, υπενθυμίζοντας στο κοινό τη δέσμευσή της για φροντίδα της ελληνικής οικογένειας.

Η εταιρία μπαίνει καθημερινά στα ελληνικά νοικοκυριά με προϊόντα καθημερινής χρήσης, μοναδικής ποιότητας και ασφάλειας, όπως χαρτί υγείας, ρολά κουζίνας, χαρτομάντιλα τσέπης, επιτραπέζια χαρτομάντιλα και χαρτοπετσέτες. Η πρώτη θέση σε όγκο πωλήσεων που κατέχει η Zewa στην κατηγορία των χαρτομάντιλων και ρολών κουζίνας, για το 2012, αποδεικνύουν την προτίμηση των καταναλωτών.

Με κεντρικό μήνυμα «Η πραγματική ευτυχία δεν κρύβεται στα μεγάλα πράγματα. Βρίσκεται στο άγγιγμα αγάπης και φροντίδας που νιώθουμε καθημερινά» η Zewa παρουσιάζει με εικόνες τη φιλοσοφία της c/o Life (care of Life). Στο νέο τηλεοπτικό σποτ, ο τηλεθεατής μεταφέρεται στο σπίτι μίας οικογένειας και ‘αισθάνεται’ την αξία των μικρών καθημερινών πραγμάτων, τα οποία είναι αυτά που πραγματικά αγγίζουν την καρδιά μας και μένουν χαραγμένα στη μνήμη μας. Γι’ αυτό, η μητέρα αγοράζει το καλύτερο και το ποιοτικότερο για την οικογένειά της. Θέλει οι αγαπημένοι της να νιώθουν τη φροντίδα της και την αγάπη της σε καθετί που τους προσφέρει, σε καθετί που τους αγγίζει.

Μια φροντίδα που η Zewa προσφέρει καθημερινά, όχι μόνο στους Έλληνες καταναλωτές, αλλά και σε ΜΚΟ, ιδρύματα και σχολεία, μέσω του ολοκληρωμένου προγράμματος εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας που έχει αναπτύξει. Αξίζει να σημειωθεί ότι 605.000 ρολά υγείας Zewa, προσφέρθηκαν σε 40 οργανισμούς προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Το τηλεοπτικό σποτ, το οποίο επιμελήθηκε η διαφημιστική εταιρία Publicis Hellas, είναι συνολικής διάρκειας 20 δευτ. και βρίσκεται στον αέρα από τον Ιανουάριο έως και τον Μάρτιο του 2013.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ