Kraft Foods: Στήριξη ευπαθών ομάδων

    Η προσφορά στην κοινωνία αποτελεί βασικό θεσμό για την Kraft Foods, μέρος της Mondelēz International εδώ και πολλά χρόνια. Το 2012, χρονιά που η οικονομική κατάσταση καθιστά την κοινωνική αλληλεγγύη ουσιαστική αξία ζωής, η εταιρεία συνεχίζει και εντείνει τις δράσεις της. Με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής μας, οι πρωτοβουλίες της Mondelēz International εστιάζουν στη στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων και οργανισμών που δρουν προς την κατεύθυνση αυτή, στην προώθηση του εθελοντισμού των εργαζομένων, αλλά και στην διατροφική εκπαίδευση και ενημέρωση.

    Στο πλαίσιο αυτό, στη διάρκεια της χρονιάς που τελειώνει, η εταιρία και οι εργαζόμενοί της στήριξαν το έργο Μη Κυβερνητικών Οργανισμών και φορέων που δρουν υπέρ ευπαθών κοινωνικά ομάδων και παιδιών σε ανάγκη, με τη συγκέντρωση και δωρεά χρημάτων, προϊόντων και τροφίμων, συνολικού ποσού 1.189.000 ευρώ. Μεταξύ των δεκάδων οργανισμών και φορέων που στηρίζει η Kraft Foods, μέρος της Mondelēz International είναι κρατικοί φορείς, τράπεζες τροφίμων, σύλλογοι φίλων ατόμων και παιδιών σε ανάγκη, σωματεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα.

    Οι εργαζόμενοι της εταιρίας συνέβαλαν εθελοντικά σε πολλές δράσεις, όπως η προετοιμασία 6.000 γευμάτων και διανομή σε κέντρα σίτισης απόρων, αλλά και η συμμετοχή στο έργο της οργάνωσης Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος, με τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου της εταιρίας με Αστέρια Ευχών για τα παιδιά.

    Παράλληλα, παραμένοντας προσηλωμένη στον στόχο της για προώθηση της ισορροπημένης διατροφής, η Kraft Foods, μέρος της Mondelēz International  συνεχίζει να στηρίζει και να υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα για οικογένειες και παιδιά, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, ενώ ανοίγει τις πόρτες του εργοστασίου Παυλίδης κάθε χρόνο σε 500 μαθητές σχολείων.

    Η Kraft Foods μέρος της Mondelēz International και οι εργαζόμενοί της συνεχίζουν αδιάλειπτα να συνεισφέρουν στην κοινωνία όπου ζουν και δραστηριοποιούνται, με εθελοντισμό και δράσεις που προάγουν την αλληλεγγύη και τη κοινωνική συνεκτικότητα.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ