Lidl Hellas: σκόρπισε Χαμόγελα

    Η Lidl Hellas στήριξε μέσα από τη φιλανθρωπική χριστουγεννιάτικη δράση της τον Μη Κερδοσκοπικό Εθελοντικό Οργανισμό για τα Παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενισχύοντας τα Κέντρα Στήριξης παιδιών με προβλήματα διαβίωσης του Οργανισμού. Κατάφερε επίσης, μαζί με τους καταναλωτές να συγκεντρώσει το ποσό των 84.927 Ευρώ για τους σκοπούς του Χαμόγελου του Παιδιού.

    Πιο συγκεκριμένα, από 1η Νοεμβρίου 2012 έως και 15 Ιανουαρίου 2013 όλοι οι πελάτες της Lidl είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν από όλα τα καταστήματα Lidl τις χριστουγεννιάτικες συσκευασίες μελομακάρονων και κουραμπιέδων, συμβάλλοντας άμεσα στη στήριξη του «Χαμόγελου του Παιδιού». Από την πώληση κάθε μεμονωμένης συσκευασίας διατέθηκε από την Εταιρία το ποσό των 0,25 Ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού, για την ενίσχυση των Κέντρων Στήριξης Παιδιών με προβλήματα Διαβίωσης που λειτουργεί σε όλη την Ελλάδα.

    Η επιταγή με το σχετικό ποσό που συγκεντρώθηκε, θα παραδοθεί στον Πρόεδρο του Χαμόγελο του Παιδιού, σε εκδήλωση η οποία θα λάβει χώρα στις 17 Φεβρουαρίου.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ