Beiersdorf Hellas: Προσφορά Φροντίδας

    Περισσότερα από 14.000 προϊόντα με συνολική αξία που υπερβαίνει τα 23.000 ευρώ προσέφερε μέσα στο 2012 η BDF Hellas σε 18 φιλανθρωπικά ιδρύματα στην Ελλάδα. Το παραπάνω έρχεται σε συνέχεια της απρόσκοπτης προσφοράς προϊόντων από τη BDF Hellas σε ομάδες πολιτών που το έχουν ανάγκη και εντάσσεται στη στρατηγική αειφόρου ανάπτυξης της εταιρείας.

    Με επίκεντρο την προσφορά «φροντίδας» προς κοινωνικές ομάδες που το έχουν ανάγκη και με όχημα φιλανθρωπικά ιδρύματα που δραστηριοποιούνται προς την κατεύθυνση αυτή, η BDF Hellas συνέχισε και φέτος με μεγαλύτερη ακόμα διάθεση προσφοράς.

    Η Δέσποινα Τσαγγάρη, Country Manager της Beiersdorf Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η έννοια της φροντίδας είναι χαραγμένη βαθιά στο DNA της μάρκας μας. Αναγνωρίζουμε την ευθύνη μας απέναντι στους συνανθρώπους μας, ειδικά σε μία περίοδο οικονομικής δυσπραγίας. Στη BDF Hellas είμαστε περήφανοι που μπορούμε και εμείς με τον τρόπο μας να συμβάλουμε στην βελτίωση της καθημερινότητας κάποιων από τους συνανθρώπους μας και θα συνεχίσουμε κάθε προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ