Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μιλάει στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην εκπομπή «Προσφέρω»

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος προπονητής και πρώην καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Γιαννάκης που ηγείται του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Γήπεδο Ζωής» είναι προσκεκλημένος της Αθηνάς Γιόγιακα 

Η εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται σε πανελλαδικό δίκτυο από το Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο στις 15:00 και αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας για τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, δίνει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά.

Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να το φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021, στις 15:00

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος προπονητής και πρώην καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Γιαννάκης που ηγείται του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Γήπεδο Ζωής» είναι προσκεκλημένος της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021, στις 15:00 από το Πρώτο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας.

Μιλάει για το όραμά του να βοηθήσει τις νέες γενιές και την ευκαιρία που θέλει να δώσει στα παιδιά της Νίκαιας, της πόλης που γεννήθηκε, μεγάλωσε και τον ανέδειξε, να ανακαλύψουν και να γνωρίσουν αυτό που θα τα εμπνεύσει ώστε να μεγαλουργήσουν. Συζητάει για την προσπάθειά του να ενθαρρύνει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, δίνοντας στα νέα παιδιά τον χώρο να βρουν τι τους αρέσει, να χτίσουν τον χαρακτήρα τους και να φτάσουν πιο κοντά στα όνειρά τους.

Αναφέρεται στο νέο, ελκυστικό χώρο που θα δημιουργηθεί στη Νίκαια και στον οποίο θα στεγάζονται όλες οι δραστηριότητες του οργανισμού και παρουσιάζει τους βασικούς πυλώνες δράσης του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Γήπεδο Ζωής», τα εργαλεία και τις γνώσεις που θα ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και την ελεύθερη έκφραση των παιδιών, τις εμπειρίες και δεξιότητες που παρακινούν τα παιδιά να παραμένουν δραστήρια και τα ερεθίσματα και τις αξίες που βοηθούν τα παιδιά να ανακαλύψουν την καλύτερη πτυχή του εαυτού τους.

Το «Γήπεδο Ζωής» γεννήθηκε με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και προέκυψε μέσα από το όραμα του πρόεδρου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), Ανδρέα Δρακόπουλου, να βοηθήσει ώστε να δημιουργηθούν ευκαιρίες εξέλιξης για όλα τα παιδιά και τους νέους, ειδικά σε περιοχές με περιορισμένη πρόσβαση σε τέτοιες ευκαιρίες.

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα

Info

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 15:00

Εκπομπή: «Προσφέρω»

ΓΗΠΕΔΟ ΖΩΗΣ – Παναγιώτης Γιαννάκης

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

webradio.ert.gr/i-foni-tis-elladas/

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert

www.facebook.com/voiceofgreece.ert