«ΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ»

    Με τον ανεφοδιασμό του δημοτικού σχολείου στο οποίο φιλοξενούνται και τα παιδιά του νηπιαγωγείου του Αγίου Δημητρίου στο Νομό Πιερίας εγκαινιάστηκε η εκστρατεία «ΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» που σκοπό έχει την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης των σχολείων της Βόρειας Ελλάδας και, στη συνέχεια, της υπόλοιπης Ελλάδας.

    Οι δεξαμενές του σχολείου Αγίου Δημητρίου στο Νομό Πιερίας γέμισαν τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου με πετρέλαιο θέρμανσης εξασφαλίζοντας ζεστές αίθουσες διδασκαλίας για τους 20 μαθητές του σχολείου.

    Σκοπός της πρωτοβουλίας «ΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ», που υλοποιείται από το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, σε συνεργασία με την εταιρεία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, είναι η παροχή φιλόξενων και ζεστών τάξεων για την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λειτουργίας λόγω της οικονομικής κρίσης και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών του χειμώνα.

    Για το σκοπό αυτό έχει δημιουργηθεί ειδικός τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο κάθε ενδιαφερόμενος, ιδιώτης ή εταιρεία, μπορεί να συνεισφέρει το ποσό που επιθυμεί στην προσφορά  πετρελαίου θέρμανσης για σχολεία:

    ALPHA BANK
    Αριθμός Λογαριασμού. 124002002007025
    Δικαιούχος: ΔΕΣΜΟΣ Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο
    ΙΒΑΝ: GR1101401240124002002007025
    BIC: CRBAGRAA

    Ο αριθμός των σχολείων που θα ανεφοδιαστούν εξαρτάται από το ποσό που θα συγκετρωθεί από την ενεργοποίηση όλων μας. Παράλληλα, ο ΔΕΣΜΟΣ συγκεντρώνει αιτήματα σχολείων και σχολικών επιτροπών και διερευνά τις ανάγκες των σχολείων σε όλη την επικράτεια με την πολύτιμη συμβολή των εταιρειών-συνεργατών του αλλά και όλων εσάς. Ο ΔΕΣΜΟΣ αυτή τη στιγμή στηρίζει περισσότερους από 100 οργανισμούς και κοινωνικούς φορείς του διαρκώς διευρυνόμενου δικτύου προσφοράς του, αγγίζοντας πάνω από 40.000 λήπτες βοηθείας.

    Η ενέργεια «ΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ», ξεκίνησε  με μια σημαντική δωρεά από την εταιρεία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, η οποία έχει ήδη διαθέσει το ποσό των 70.000 ευρώ, για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης σε 30 σχολεία καπνοπαραγωγικών περιοχών στους νομούς Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Πιερίας, Ροδόπης και Σερρών. Επιπλέον η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ενεργοποιεί το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών της για να επεκταθεί σε πανελλαδικό επίπεδο αυτή η προσπάθεια.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ