Τα TGI Fridays και το ΜΚΣ “Δεσμός” στηριζουν το Άσυλο Ανιάτων

Αρωγός στο έργο του Άσυλου Ανιάτων στέκεται για ακόμη μια φορά το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο “Δεσμός” διασυνδέοντας δωρεά 370 κιλών μόσχου από την εταιρεία TGI Fridays καλύπτοντας τις διατροφικές ανάγκες των περιθαλπόμενων για περίπου 2 μήνες. Η σημαντική αυτή δωρεά αποδεικνύει τη στήριξη του σωματείου “Δεσμός” στο Άσυλο Ανιάτων που είναι πάντα σε ετοιμότητα συμβάλλοντας έμπρακτα σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.

Σκοπός του ΜΚΣ “Δεσμός” από την ίδρυσή του είναι να αξιοποιεί δωρεές από τον ιδιωτικό τομέα για να καλύπτει ανάγκες φορέων και οργανισμών με τον πλέον αποτελεσματικό και διαφανή τρόπο για το μέγιστο θετικό αντίκτυπο. Η διαμεσολάβηση για το Άσυλο Ανιάτων αποτελεί ένα δείγμα του ισχυρού βιώσιμου δικτύου που έχει δημιουργήσει ο “Δεσμός” προκειμένου να βοηθά τις ευάλωτες ομάδες.

Η Ιωάννα Ηλιάδη, Πρόεδρος του Άσυλου Ανιάτων, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε πολύ το σωματείο “Δεσμός” για τη δωρεά αυτή, μια δωρεά πολύτιμη και υψηλής διατροφικής αξίας για τους περιθαλπόμενους μας, που χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση για τη διατροφή τους κυρίως στα αλέσματα. Η ανταπόκρισή τους ήταν άμεση και η ποσότητα που παραλάβαμε θα καλύψει τις ανάγκες μας για περίπου 2 μήνες. Η στήριξη, η φροντίδα και η αγάπη του “Δεσμού” για το έργο που επιτελούμε μας γεμίζει δύναμη, γνωρίζοντας ότι έχουμε αγαπημένους φίλους και υποστηρικτές στον καθημερινό μας αγώνα, που δεν είναι άλλος από την προσπάθεια που καθημερινά καταβάλλουμε να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο συνθηκών περίθαλψης των ενοίκων του Ιδρύματός μας. Ο “Δεσμός” παραμένει πάντοτε αρωγός στο έργο μας και στις ανάγκες των συμπολιτών μας, ανταποκρινόμενοι με συνέπεια και ευαισθησία στα αιτήματά μας».