/#GIVINGTUESDAY: Στο Παγκόσμιο Κίνημα Προσφοράς και ο ΜΚΣ “ΔΕΣΜΟΣ”

Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 και για 3η συνεχή χρονιά, ο ΜΚΣ “ΔΕΣΜΟΣ” συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Προσφοράς #GIVINGTUESDAY και συνεργάζεται με 35 φυσικά καταστήματα και e-shops που προσφέρουν μέρος των εσόδων τους για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου του σωματείου.

Έτσι, κάνοντας τις αγορές σου σε 35 συνεργαζόμενα καταστήματα, έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις και εσύ στο κίνημα φιλανθρωπίας και να στηρίξεις τον ΔΕΣΜΟ και τις κοινωφελείς δράσεις, ώστε να συνεχίσει να δημιουργεί ιστορίες προσφοράς κάθε μέρα!

Το #GIVINGTUESDAY Global αποτελεί την πιο μεγάλη ημέρα φιλανθρωπίας στον κόσμο. Ξεκίνησε το 2012, ως μια απλή ιδέα που θα ενθαρρύνει και θα ενεργοποιήσει έστω για μια μέρα, το αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς. Σήμερα, γιορτάζεται σε 75 χώρες στον κόσμο, την πρώτη Τρίτη μετά την Black Friday, με στόχο να εμπνεύσει την προσφορά, τη συνεργασία και την αλληλεγγύη, σηματοδοτώντας την τελική ευθεία μέχρι την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο “ΔΕΣΜΟΣ”, εδώ και περίπου μια δεκαετία, βρίσκεται σταθερά δίπλα σε κάθε ανάγκη αξιοποιώντας αποτελεσματικά και ουσιαστικά κάθε προσφορά, μικρή ή μεγάλη. Ειδικότερα τα τελευταία δύο χρόνια, η υγειονομική κρίση που βιώνουμε, εκτός από τις πρωτόγνωρες προκλήσεις που έφερε στην επιφάνεια, ανέδειξε παράλληλα και την καταλυτική δύναμη της αλληλεγγύης, της συνεργασίας και της προσφοράς στον συνάνθρωπο. Με την υποστήριξη του επιχειρηματικού κόσμου, της κοινωνίας των πολιτών και άλλων φορέων, αλλά κυρίως με την ευαισθητοποίηση και την ενεργό συμμετοχή των πολιτών, ο ΔΕΣΜΟΣ θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε όλους όσοι βρίσκονται σε ανάγκη.

Γίνε και εσύ μέρος του κινήματος #GIVINGTUESDAY και στήριξε τον “ΔΕΣΜΟ”, ενισχύοντας το κοινωνικό του έργο! Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιείς μια δωρεά με κάθε αγορά σου στα συνεργαζόμενα με τον “ΔΕΣΜΟ” καταστήματα: Ancient Greek Sandals, Bleecker & Love, Clodist.gr, Coffee Island, ESOPHY, Fresh Line, FUNKY BUDDHA, Hellas Direct, ILEANA MAKRI, Insurance Market, IOANNA KOURBELA & IOANNA KOURBELA BASICS, Katerina Psoma, KOKU Concept, La Redoute, Ma Cherie, matchbox, Mrs. Zebra, My Market, MyShoe.gr,  NIKKITAS , Ocean Hero, Parkhouse, Samsonite, THE SECRET GARDEN, Sophie Deloudi, SUN of a BEACH, Timberland Greece, Two In A Castle, VARDAS, Venetia Vildiridis, VERVE Juices, VOSRIO, 4 Seasons Bio και Τυροκομείο Κωσταρέλου.