Φιλοπρόοδος Όμιλος Ακράτας: Aπονομή της Υποτροφίας «Γεώργιος Λεφεντάριος»

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, ο «Φιλοπρόοδος Όμιλος Ακράτας – Γεώργιος Λεφεντάριος», θα απονείμει στην αριστεύσασα μαθήτρια του Λυκείου Ακράτας για το σχολικό έτος 2020-21, την υποτροφία «Γεώργιος Λεφεντάριος», ενώ παράλληλα θα ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για τους σκοπούς του νεοιδρυθέντα ομίλου.

Το νεοσυσταθέν σωματείο με την επωνυμία «Φιλοπρόοδος Όμιλος Ακράτας – Γεώργιος Λεφεντάριος» που εδρεύει στην Ακράτα, διοργανώνει το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα: 19.00 μ.μ., στην παλαιά αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου «Η Αναγέννησις», τελετή απονομής της υποτροφίας «Γεώργιος Λεφεντάριος», στην αριστεύσασα μαθήτρια του Λυκείου Ακράτας για το σχολικό έτος 2020-21.

Στην πρώτη επίσημη εκδήλωση του σωματείου, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη χαρά να πληροφορηθούν τους σκοπούς του Ομίλου, που συνίστανται στην προαγωγή του πολιτισμού, της μουσικής και της καλλιτεχνικής παιδείας, καθώς και στην βράβευση κάθε χρόνο των αριστούχων μαθητών του Λυκείου Ακράτας, απονέμοντας υποτροφία σπουδών, διάρκειας τεσσάρων ετών.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης υπογράφει η Φιλαρμονική Ακράτας, προσφέροντας μια βραδιά γεμάτη μουσική και τραγούδια. Να σημειωθεί πως κατά την είσοδο θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο των μέτρων προστασίας κατά της Covid – 19.