bwin: Στο πλευρό οικογενειών που έχουν πληγεί οικονομικά από τον κορoνοϊό

Οι πρωτοβουλίες αγάπης της δραστήριας ομάδας της bwin συνεχίστηκαν και αυτά τα Χριστούγεννα, με τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας.

Η ομάδα της bwin αναζητά συνεχώς τρόπους για να συμμετέχει ενεργά στις πολύπλευρες πρωτοβουλίες κοινωνικής υπευθυνότητας που πραγματοποιεί με μεγάλη συνέπεια εδώ και χρόνια το διεθνές στοιχηματικό brand. Αυτά τα Χριστούγεννα, η bwin συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται προκειμένου να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες.

Στο πλαίσιο αυτό, η αεικίνητη ομάδα της bwin συγκέντρωσε και παρέδωσε περήφανα στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» τρόφιμα μακράς διαρκείας, καθαριστικά και είδη ατομικής υγιεινής που ξεπέρασαν τον 1.5 τόνο, για οικογένειες που αδυνατούν να καλύψουν έστω τα στοιχειώδη.

Η πολύμηνη κρίση της Covid-19 έχει επηρεάσει οικονομικά πολλά νοικοκυριά, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Η ελληνική ομάδα της bwin συμμετέχει δυναμικά στην αλυσίδα αλληλεγγύης των ημερών, προσφέροντας στους συμπολίτες μας τα απαραίτητα για να έχουν ένα ζεστό εορταστικό τραπέζι.

Οι Χριστουγεννιάτικες πρωτοβουλίες της bwin θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου.

Οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης της bwin είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου έως το 2030. Πιο συγκεκριμένα, η παραπάνω πρωτοβουλία της bwin εντάσσεται στον Στόχο 3: Καλή Υγεία & Ευημερία. Περισσότερα για το κοινωνικό αποτύπωμα της bwin, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.