H Open Academy στηρίζει την Κοινωνική Κουζίνα «Άλλος Άνθρωπος»

Η εκπαιδευτική πλατφόρμα Open Academy, ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, δεν ξεχνάει ποτέ το βαθύτερο σκοπό της και στηρίζει όλους όσους έχουν ανάγκη με μέρος των εσόδων της να πηγαίνει σε οργανώσεις και ιδρύματα που κάνουν φιλανθρωπικό έργο. Αυτήν την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου η ομάδα και Instructors της Open Academy θα βρίσκονται στο Θησείο από τις 11.00 έως τις 14.00 για να προσφέρουν 500 μερίδες φαγητού σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, υποστηρίζοντας εμπράκτως το ουσιώδες έργο που υλοποιεί ο Άλλος Άνθρωπος.

Η Open Academy συμμετέχει ενεργά στο έργο που επιτελεί η  Κοινωνική Κουζίνα Εθελοντών «Άλλος Άνθρωπος» και προσφέρει φαγητό σε όσους συνανθρώπους μας το έχουν ανάγκη, προάγοντας το μήνυμα αλληλεγγύης και στήριξης πάνω στο οποίο βασίζεται η λειτουργία και η κουλτούρα της. Η Open Academy επιδιώκει να αναλαμβάνει δράσεις και πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την κοινωνική της ευαισθησία και το ενδιαφέρον της για την ανάπτυξη και την πρόοδο της κοινωνίας.

Η Open Academy είναι ένας Εκπαιδευτικός, Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που ιδρύθηκε από ανθρώπους της Εκπαίδευσης, της Τεχνολογίας, του Επιχειρείν και του Ευ ζην, με σκοπό να παρέχει μαθησιακές ευκαιρίες που στοχεύουν στην ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων ανεξαρτήτως κοινωνικού ή γνωστικού επιπέδου, φύλου και ηλικίας.

Η εκπαιδευτική πλατφόρμα προσφέρει καθημερινά ποιοτικά μαθήματα με το ελάχιστο δυνατό κόστος, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλες και όλους, να έρθουν σε επαφή με τους πιο έγκυρους και αναγνωρισμένους διδάσκοντες στο είδος τους.

Η Open Academy με βασικό άξονα την προώθηση κουλτούρας της δια βίου μάθησης και την πεποίθηση ότι η γνώση έχει αξία μόνο όταν ανήκει σε όλες και όλους, λειτουργεί με υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Επιστρέφει μέρος των εσόδων της σε ιδρύματα και κοινωφελείς οργανισμούς, γεγονός που απορρέει από την αίσθηση ευγνωμοσύνης και τη δέσμευσή της για συνεισφορά στην κοινωνία.

Για να μάθετε περισσότερα για την Open Academy επισκεφθείτε το www.openacademy.gr και τη σελίδεςστο Facebook και Instagram.