ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013

Για 9η χρονιά το ECOCITY προσκαλεί υποψηφιότητες στη κορυφαία ετήσια διοργάνωση για το περιβάλλον, τα Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013.

Οι 6 τομείς , με 3 έως 6 κατηγορίες ανά τομέα όπου εντάσσονται οι υποψηφιότητες είναι:

  • ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 Επιχειρήσεων
  • ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 Δήμων & Αυτοδιοίκησης
  • ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 Κρατικών Οργανισμών και Υπηρεσιών
  • ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 Μέσων Ενημέρωσης
  • ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 Επιστημονικών Εργασιών
  • ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 Διπλωματικών Εργασιών

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν μία ή περισσότερες υποψηφιότητες για ενέργειες και έργα που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του προηγούμενου έτους και είχαν προσανατολισμό την προστασία και αποκατάσταση του Περιβάλλοντος, έως τις 15 Μαρτίου 2013. Η δημιουργία του φακέλου είναι απλή και διευκολύνεται από οδηγίες διαθέσιμες στο www.oikopolisawards.gr.

Ο θεσμός των ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ δημιουργήθηκε το 2005 και εδραιώθηκε από τον εθελοντικό οργανισμό ECOCITY, με στόχο την επιβράβευση του ευ πράττειν, την προαγωγή της ευγενούς άμιλλας και την ηθική υποστήριξη της προσπάθειας για το άριστον με προσανατολισμό το περιβάλλον.

Κεντρική ιδέα των βραβείων ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ είναι ότι η κάθε ενέργεια με στόχο την προστασία και ανάπτυξη του περιβάλλοντος που ξεπερνά το καθήκον είναι αξιέπαινη ανεξαρτήτως δαπάνης ή έκτασης.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η διοργάνωση των Βραβείων ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ, σε όλα τα στάδια προετοιμασίας και υλοποίησης, είναι έργο που προσφέρεται εθελοντικά από όλους καθώς και τα μέλη των Επιτροπών.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επισκεφθούν τους διαδικτυακούς τόπους www.oikopolisawards.gr και www.ecocity.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ