CSE: 8 χρόνια Υπεύθυνης δραστηριότητας

    H μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία σήμερα στον τομέα της, με συνεχείς δράσεις και δραστηριότητες σε 4 ηπείρους και  25 χώρες. Με portofolio περισσότερους από 80 πελάτες στους οποίους περιλαμβάνονται εταιρείες  Fortune 500 αλλά και μεγάλα Ινστιτούτα και Οργανισμοί.

    Με έδρα την Ελλάδα, κεντρικά γραφεία στην Κηφισιά, επεκτάθηκε μέσα στα 8 χρόνια σε όλο τον πλανήτη. Διαθέτει επιπλέον γραφεία σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Μέση Ανατολή.

    To Κέντρο Αειφορίας (CSE)  καλύπτει  με τα επιτυχημένα εκπαιδευτικά  του προγράμματα για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Αειφόρο Ανάπτυξη αλλά και με εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες ανάγκες σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική και  Αμερική.

    Πιο συγκεκριμένα όλα αυτά τα χρόνια έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 5.000 στελέχη επιχειρήσεων, ενώ συμβουλευτικά έχει να επιδείξει πρωτοποριακά case studies, με  υπηρεσίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα από τη  βιομηχανία και την ενέργεια έως, την κινητή τηλεφωνία και το retail.

    Τo Kέντρο Αειφορίας (CSE)  δημιούργησε πολλές τάσεις στην Ελλάδα και διεθνώς σχετικά με την ΕΚΕ, ενώ συμμετέχει ενεργά σε forum και τη δημόσια διαβούλευση που αφορά στην ΕΚΕ σε παγκόσμιο επίπεδο έχοντας αποκτήσει σημαντικό κύρος και αναγνώριση.

    Σημειώνεται ότι  το 2012 ανακοίνωσε την επέκταση των δραστηριοτήτων του στην Ιαπωνία και τον Καναδά με δεκάδες κορυφαίες Fortune 250 επιχειρήσεις ως πελάτες όπως η RIM (Blackberry), ABM, Lincoln Financial Group, ενώ επέκτεινε τις υπηρεσίες του και σε υπηρεσίες εξοικονόμησης ενέργειας και πιστοποίησης Πράσινων Κτιρίων μέσω διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων.

    Στη χώρα μας έχουν συνεργαστεί διαχρονικά με το Κέντρο Αειφορίας (CSE) εταιρείες μεταξύ των οποίων είναι  οι: Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Nestle, Γαία, Jetoil, Γέφυρα ΑΕ, Μc Cain, Coca Cola 3E και πολλές άλλες.

    Παράλληλα  το Κέντρο Αειφορίας (CSE) προχωρά “χέρι-χέρι” με τους διεθνούς κύρους εταίρους του όπως το GRI, IEMA, Μy Climate, Εργαστήρι Marketing A.L.A.R.M.(Οικονομικό Πανεπιστήμιο).

    Η παγκοσμιοποίηση της Εταιρικής Υπευθυνότητας και η αξία της ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των Ελληνικών Επιχειρήσεων είναι πλέον γεγονός και το Κέντρο Αειφορίας (CSE) υπηρετεί πιστά και με επιτυχία αυτόν το σκοπό προχωρώντας μαζί τους σε ένα παγκοσμιοποιημένο απαιτητικό περιβάλλον, προσφέροντας μια πλήρη γκάμα από υπηρεσίες και λύσεις σε κάθε ανάγκη που υπάρχει ή μπορεί να δημιουργηθεί.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ